Подготвяме се за епичния завършек на ерата Джурасик с нов зрелищен трейлър на филма - авторите на новата серия зарадваха феновете с моменти от предстоящото кино удоволствие. Една от сюжетните линии е спасяването на бебе динозавър. 

Това лято динозаврите отново ще владеят Земята. На 10 юни дългоочакваната грандиозна продукция "Джурасик свят: Господство" ще ознаменува края на ерата Джурасик - финала на историята, започната от Стивън Спилбърг през далечната 1993 г. с феномена Джурасик парк. Филмът ще отведе любителите на киното и на величествените мезозойски създания в нови, неизследвани от франчайза територии, и ще им предложи кино преживяване с епични пропорции, достойно за най-големия екран.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Малка част от уникалната атмосфера на забележителното приключение разкрива новият експлозивен трейлър на филма, който предлага вълнуващ поглед към обичаните герои, редица нови и множество познати видове динозаври, изумителните специални ефекти и към оригиналните, изключително динамични и напрегнати екшън сцени.

Снимка: Forum Film Bulgaria

"Джурасик свят: Господство" за първи път ще обедини на екран младите звезди Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с ветераните за франчайза Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, които се завръщат в иконичните си роли на Ели Сатлър, Алан Грант и Иън Малкълм.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Действието се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят - и ловуват - наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства - човешките същества или динозаврите?

Снимка: Forum Film Bulgaria

Начело на "Джурасик свят: Господство" застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата до момента - Джурасик свят. Тревъроу също така е и сценарист, наравно с Емили Кармайкъл (Огненият пръстен: Революция). В ролите, освен Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, влизат Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати и др. Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу.

Филмът тръгва в кината от 10 юни.

Снимка: Forum Film Bulgaria