Един велик българин, прославил страната ни по света, влезе във "Фермата", за да повдигне духа на риалити героите на метри от големия финал на 10 декември. След футболиста Христо Стоичков и волейболиста Владо Николов, легендарният гимнастик Йордан Йовчев също прекрачи вратите на стопанството и даде ценни съвети на участниците, които оцеляха до последната седмица на приключението.

"Лично аз, когато съм бил на големи, отговорни състезания, съм се абстрахирал от конкуренцията. Винаги съм имал вяра в себе си и собствените си сили. А дори да ме е било страх, не съм позволявал на другите да го разберат", каза той, след като се настани на дървената маса в лятната кухня.

Думите му развълнуваха силно претендентите за стоте хиляди лева, които се готвят за последните битки в риалитито.

"Изгубих ума и дума! Не можех да проумея, че стоя на една педя разстояние от шампион, който е бил над всички в целия свят!", каза хандбалистката Камелия и помоли Йовчев да го докосне за успех.

Във вторник спортистката, която вече отстрани четири силни съпернички от предаването, ще излезе на дуел срещу учителката Нина, а сблъсъкът ще продължи и в сряда. Която от двете победи, ще се превърне в третата жена финалист във фермата.

Първите две вече са ясни - шампионката от петия сезон на предаването, многодетната майка Веселка и участничката в третото издание, гимнастичката Валерия.

Снимка: bTV