Незабравимият спектакъл на Майкъл Флетли "Lord of the Dance: Dangerous Games" отново ще омагьоса българската публика на 21 юни 2019 година.

Спектакълът ще се състои в зала 1 на НДК и е с начало 20 часа. Билетите се продават na epaygo.bg и търговските обекти на EasyPay. Ценовите категории са от 35 до 90 лв.

Премиерата на Lord of the Dance в Лондон е преди повече от две десетилетия, а през 2014 г. гениалният танцьор и режисьор на спектакъла Майкъл Флетли преработи шоуто, за да го направи още по-атрактивно от оригиналното представление.

Музиката на "Lord of the Dance: Dangerous Games" е композирана от Джерард Фахи и премиерата през 2014 година ознаменува 20 години от превръщането на Флетли в световна сензация.

Оттогава спектакълът триумфира по сцените из целия свят - Уест Енд, Бродуей, САЩ, Канада, Ирландия, Германия, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Мексико.

Трупата на Флетли в момента е на турне в щатите, следват дати в Канада, а догодина ще се завърне отново в Европа.

Спектакълът продължава да вдъхновява публиката с невероятното съчетание на танци с музика, като преплита традициите и съвремието в една класическа приказка, пресъздадена на сцената от изключително талантливи танцьори.

Шоуто не изостава и в техническо отношение - на сцената присъства огромен плосък екран, специални светлинни ефекти, танцуващи роботи.