Графа постави началото на лятното си турне с рмузика и настоение, които директно изстреляха публиката в едно различно измерение. Много слънчеви аранжименти, парти елементи, изненанадващи изпълнения на песни, които всички обичат, но не са очаквали да чуят, представиха Графа и музикантите му на сцената на Летния театър в Бургас.

Публиката беше великолепна - не загуби и минута време, а се присъедини към партито още по време на изпълнeнията на децата и младежите музиканти от Junior Band, които подгряваха за появата на Графа, а после се включиха и в песента му "Честно в очи". Феновете определено си бяха научили урока и пееха заедно с Влади Ампов от началото на концерта до втория бис.

Вижте снимки >>

Всяка песен от програмата на музикалното събитие предизвикваше емоции, с радост и аплодисменти бяха приети както любими, но позабравени песни като "Ванилия", "Закъснявам човек", така и хитовете на Графа от последната година - "Prime Time", "Химера" и "Ти грееш".

Личеше си, че Ампов и музикантите Борислав Бояджиев - Борче, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Краси Тодоров и Васил Крумов се забавляват и дават всичко от себе си на публиката. На няколко пъти Графа сменяше пианото с китарата и в самостоятелни изпълнения.

Купи билет

В профила си във Фейсбук изпълнителят сподели, че вечерта определено е била невероятна, а хубавото е, че тя е само първата. Предстоят още десет концертни дати в цялата страна. Не пропускайте, ако живеете или се намирате в следните градове - 27 юни - Велико Търново, 28 юни - Варна, 15 юли - Сливен, 18 юли - Стара Загора, 19 юли - Плевен, 20 юли - Русе, 22 и 23 юли - София, 11 август - Созопол, 8 септември - Пловдив.

Снимка: Ивайло Караколев