Мафалда Сакскобургготска пусна ново видео преди около три седмици. Клипът ѝ "Hate me right" събра над 100 000 гледания, а талантливата певица благодари на феновете си през профила си в Инстаграм.

Вижте снимки на Мафалда >>

Мафалда публикува стилния клип на 20 ноември. В него тя флиртува с млад мъж. 24-годишната певица залага на изчистена визия. Във видеото тя е гримирана с блестящи сенки за очи, съвсем малко руж и нежнорозов гланц за устни. Сменя рокля в средновековен стил и класическа риза - и двете, решени в бяло. Режисьорки на клипа са младите таланти Симон Риджел и Маги Маклафлин.

Преди ден Мафалда благодари на феновете си в Инстаграм, след като забелязала, че видеото ѝ е натрупало над 100 000 гледания. Тя публикува и един-два кадъра, с които сподели, че няма търпение 2019 г. да започне.

Мафалда е дъщеря на втория син на Симеон Сакскобургготски - Кирил. Тя е първородната дъщеря на Кирил и съпругата му Росарио -  и има вълшебен кадифен тембър. Мафалда е певица, пианист и композитор, а от няколко години има участия в заведения в Лондон и Ню Йорк. През октомври Сакскобургготска пя акапелно на партито-промоция на новата колекция на Майкъл Корс в лондонския хотел "Clardige's". Тя бе и сред най-търсените лица по време на отминалата Седмица на модата в Ню Йорк.