17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската принцеса? Кой е българин в рода и? Баща и, маика и?

Мафалда...

Мило симпатично момиче с приятна песен. Дано си остане такава и да не изкрейзи, опиянена от подмазвачи или от собствени амбиции.

Това Мафалда дрънчи малко като псувня. Не се връзва напълно с ма`афака, но определено има някаква такава конотация.

това че мразиш царя е твое право, но за това че си ПРОСТАК, НЯМАШ ПРАВО ДА ЖИВЕЕШ

яж мафалда бе !

Кой цар да мразя? Ако визираш онзи, който в интервюто, дало начало на домъкването му тук от отговонрните другари, каза че нямал никакви претенции към България - нито имуществени, нито изобщо, а после знаем какво направи, то той не е никакъв цар. Освен това, от НДСВто, на което този беше фасадата, произтекоха днешните гербаджии, след които тук ще е леш. Това обаче няма нищо общо с факта, че в един все по-глобализиран свят е от значение какви имена си дават на децата тези. В случая, опитът им за оригиналничене със строго испанско име има леко комичен ефект дори и при слабо владеене на английски.

Мафалда е село и община в Южна Италия, провинция Кампобасо, регион Молизе.

Един единствен имаше достатъчно разум и управленски умения от тая династия и това беше бащата на Дедо. Затова и по стар български обичай костите му са неизвестно къде. А тия отрочета за нищо не стават. Щом престолонаследникът на Дедо почина - това е лоша поличба за тях. Няма да има други ot dinastijkata.

Ако не беше Н.В. Цар Симеон Втори щяхме да гледаме Европа през крив макарон, както сега ни пързалят с Шенген и Еврозоната, но НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!

Гласчето - нищо особено, но виж нослето - те това е класика, абе кръвта вода не става!!!

Браво на момичето! Българските злобари, комплексари край нямат!

Ти, като те гледам, правиш някакво изключение от тях ;)

И добре, че не е тръгнало като дедо си да крадне от България и да пропива всичко на рулетка...

КОГА ВИДЯ ДЯДО И ПИЯН ИЛИ ЗАВИСИМ ХАЗАРТНО- АМАН ОТ МРЪНКАЩИ И СЛОСЛОВЕЩИ КОМПЛЕКСАРИ, БЕДНА ДЪРЖАВА ОТ БЕДНИ ДУХОМ

Nikos

Какво да те правя, като си малко детенце и съвсем неграмотно, но за сметка на това, с голяма смръдлива устичка! Малко си чело неграмотно същество! Дядо и, преди да се върне в България беше един световно известен с разгулния си живот комарджия и пияница, само че малките неграмотничета, като тебе използват интернет само за игри и простотии, но не и за да се ограмотяват! За това, какъв живот е водил дядо и преди завръщането му в България има стотици публикации, НО няма кой да прочете!

Много се зарадвах като разбрах, че Във видеото тя е гримирана с блестящи сенки за очи, съвсем малко руж и нежнорозов гланц за устни. Обаче не разбрах дали си е правила диамантено дермабразио на лице и околоочен контур? А дали е ползвала маска с минерали от Мъртво море? Или безиглена мезотерапия? Много моля за журналистическо проучване, и допълнителна информаця.

ти да не се възбуди нещо? Щото с Царската внучка е малко трудно да се уреди човек...

НАЛИ МАФАЛДА БЕ ОСЪДЕНА НА СМЪРТ И УБИТА ВЪВ КОНЦЛАГЕРИТЕ , заради повдигнатото и от Хитлер обвинение, че е убила ЦАР БОРИС 3 ?!

Да благодари на 7 000 000 българи, които я пурладисват мислено нея, баба и, дядо и, и изобщо целия им род до 9-то коляно!

Милата. Красива като родата си и толкова и талантлива. На къде отива този свят? - На конкурса "Мис Симитли" победи 28-годишният племенник на кмета! ха, ха

Момчето си е заработило престижа! За това е победило...

Тази фамилия е позорно изгонена от България и дори след завръщането си, ни излъгаха. Не е правилно да ни напомнят за тия 800 дена, чрез появата си публично.

Много са ... Кой щеше да те гледа ако не беше Сакскуборготска ....

по-добра е от Армутлийката