Този петък от 20:00 ч. по bTV в "Аз обичам България" предстои истински оспорвана игра с участието на "класиката в жанра", както ще я определи Сашо Кадиев - изключителната Маргарита Хранова.

В неговия отбор ще блесне още ютюбърът Павел Колев, а Ицака, ще бъде в противниковия отбор, заедно с "бързата мисъл" в петъчния епизод - талантливата и красива Дара Екимова.

В тази весела и пъстра компания, с много смях, закачки - плачки, истории за първи целувки, скороговорки и жаргони, и постоянно настигане в резултата, настроението ще бъде повече от "на ниво". Всички в залата и пред екраните ще имат възможност да научат много неочаквани и любопитни факти за България, докато се забавляват и си припяват едни от най-обичаните български песни. Специално участие в едно от изпълненията ще има и певицата Петя Панева, която спечели титлата "глас на България" в сезон 8.

Наградата за победителите в епизода и този път ще е доста апетитна - голям буркан с вкусен български конфитюр, а кой от двата отбора ще го грабне - ще стане ясно след броени часове.

"Къде е Хасково?" ще се зачуди искрено капитан Кадиев, изправен пред картата на България, докато Кедъра без никакво колебание ще си "спечели" не жълт, а направо червен картон в една от игрите. Кой отбор ще "удари на камък" с рисунките и как Маргарита Хранова "ще срази" водещата с най-неочаквана скороговорка докато всички се загряват за "Буквуване" - зрителите ще разберат утре вечер по bTV.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Истински вдъхновяващ гост и този път ще блесне в играта "Героите сред нас", а дали някой от участниците ще успее да отгатне кой е той - предстои да стане ясно. Към кой от капитаните ще бъде отправено тежкото обвинение - "тази вечер ти провали отбора" и кой отбор ще грабне победата буквално при последното завъртане на "колелото на съдбата" - гледайте в петък от 20:00 ч. по bTV в "Аз обичам България".

Източник: bTV Media Group