Паралелно с видео премиерата Мария Илиева изпя за пръв път Fuego по време на първия ден на Sofia Fashion Week снощи. Снощи в Youtube канала на Stereo Room тя направи премиера lyric видеото на най-новия си сингъл Fuego (огън).

Вижте снимки >>

Първата вечер на събитието по традиция представи дефилета на български дизайнери. След ексклузивно светлинно шоу от Боряна денс енд ентъртеймънт, IMANE с дизайнер Антония Стоянова зарадва публиката с изпълнение на любимата Мария Илиева, а около нея дефилираха модели от есенната колекция на бранда. На сцената видяхме Мис България Славена Вътова и Александра Богданска-Петканова.

Илиева използва момента след позитивната реакция за аудиото, което носи лято и латино ритъм в себе си, да впечатли и със свежото lyric видео, дело на Иван Краев.

"Казах на Иван точно две думи за насока и той веднага ми предложи идейна реализация, улавяйки точно това, което търсех", признава Мария.

"Такова е усещането ми за цялата работа по песента. Всичко се случва спонтанно и с лекота". Румънският екип автори от Global Records се свързват с Мария, за да ѝ предложат песента, продуцирана от Viky Red. Певицата се влюбва в нея от първо слушане и я изпява на един дъх, въпреки че хитът не е в обичайния ѝ стил.

"Не се страхувам да експериментирам и това е нещо, което публиката ми цени много."

Паралелно с работата по концерта "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" в Зала 1 на НДК на 22-ри октомври, Мария Илиева разгадава най-голямата телевизионна мистерия - кой стои зад маските в предаването "Маскирания певец", където е част от Детективския панел заедно с Гала, Ники Кънчев и Геро.