Специалният благотворителен сезон на "Стани богат - "Въпрос на бъдеще" продължава с пълна сила и с поредна достойна кауза. Тази неделя (2 юли) от 20 ч. по bTV три нови тандема ще се впуснат из лабиринтите на знанието в подкрепа на инициативата Операция "Плюшено мече", която е посветена на сбъдването на детските мечти. Вече шеста година сдружението ръководи целогодишната менторска програма "Скритите таланти на България", която дава шанс на даровити младежи, лишени от родителски грижи или в риск.

Операция "Плюшено мече" помага на тези деца да влязат в университет, за да завършат висшето си образование или да се квалифицират и да започнат работа. Програмата им дава шанс да започнат живота си здраво стъпили на крака и им връща вярата, че съдбата им може да е такава, каквато мечтаят да бъде.

В петото благотворително издание на играта очарователната Мария Силвестър ще седне в стола на водещия. Тя е първата дама в историята на "Стани богат" в цяла Източна Европа, която заема почетното място. "Водила съм какво ли не, но няма такова усещане като това да водиш "Стани богат". Не мога да го сравня с нито едно друго предаване. Това е световен формат, в който се изследва знанието, а това винаги ме е провокирало", сподели тя пред Златимир Йочев в сутрешния блок "Тази сутрин".

В подкрепа на инициативата, в неделя вечер в "Стани богат" - "Въпрос на бъдеще" ще играят Филип Буков, Михаела Филева и семейният тандем Албена Павлова и Емил Марков.

Актьорът и участник в "Survivor 7" Филип Буков ще бъде в отбор с Михаела Стойкова - основател на сдружение Операция "Плюшено мече" и европейски посланик към сиропиталище в Уганда.

Снимка: bTV

Михаела Филева ще бъде в тандем с Велизар Качаров, също тясно свързан с каузата.

Снимка: bTV

Актьорското семейство и доброволци в кампанията Албена Павлова и Емил Марков пък ще се впуснат заедно из лабиринтите на знанието в подкрепа на инициативата.

Снимка: bTV