Принц Хари и неговата съпруга Меган направиха своята първа официална публична поява след сватбата. Те присъстваха на градинско парти за 70-ия рожден ден на принц Чарлз, но истинската дата на празника е след месеци - на 14 ноември.

Вижте снимки >>

Свекърите на Меган бяха забелязани да си разменят шеги с нея и да се смеят заедно. Камила и снаха ѝ позираха усмихнати, вперили поглед една в друга, за да разчупят общата снимка с гостите. Въпреки че съпрузите им бяха неотлъчно до тях на кадрите, те трудно се забелязваха. Като достойна снаха на британското кралско семейство, Меган ярко изпъкна над другите още на първата си поява след сватбата. И открадна шоуто от съпруга си и от престолонаследника принц Чарлз.

Херцогинята на Съсекс облече бледорозова рокля от Goat с прозрачни ръкави и изискана шапка в същия тон от Филип Трийси. Дизайнерът на шапки бе и изборът на Амал за сватбата. Косата на Меган бе прибрана в нисък кок. Аксесоарите ѝ включваха изчистен клъч и диамантена гривна, а сватбеният и годежният ѝ пръстен изпъкваха на преден план.

Събититето в Бъкингамския дворец бе и в чест на дългогогодишната благотворителна дейност на принц Чарлз. На партито присъстваха над 6000 души, свързани с организации, подкрепяни от него. Сред гостите бяха и спасителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на пострадалите от терористичния атентат в града, проведен по време на концерт точно преди една година.

Принцът Хари произнесе кратко слово за благотворителната дейност на баща си. "Неговият ентусиазъм и неговата енергия са наистина заразителни!", изтъкна херцогът на Съсекс.