Меган Маркъл никога не е крила любовта си към храната и кулинарното изкуство.

Хари и Меган на първа визита в своето херцогство>>

По-рано тя често споделяше в социалните мрежи и в блога си The Tig любимите си рецепти и снимки на аранжираните от нея ястия. След сватбата си с принц Хари се наложи да закрие всичките си акаунти, но афинитетът й към храната остана. Дори и строгите кралски порядки не успяха да попречат на Меган да намери ново приложение на своите амбиции, пишат от MissBloom. В продажба бе пусната кулинарната книга "Together: Our Community Cookbook" - личният благотворителен проект на херцогинята.

В изданието, към което Меган е написала трогателно предисловие, са събрани 50 рецепти на участници в The Hubb Community Kitchen - благотворителен проект, който помага на жителите на изгорялата през миналата година сграда Grenfell Tower да се почувстват у дома си. В обществената кухня, която могат да посещават всеки ден, хората не само готвят, но и споделят приятелства и намират подкрепа.

"Веднага почувствах духа на това място", казва Меган в предисловието на книгата - "Също като тези жени, аз обожавам да готвя и искрено вярвам, че храната сплотява хората."

Всички приходи от продажбата на книгата ще бъдат насочени към разширяване на пространството на кухнята - към момента тя работи само два дни в седмицата заради липса на място. Книгата се продава в Amazon.