Меган Маркъл беше забелязана на разходка в Калифорния през уикенда на коронацията.

41-годишната херцогиня на Съсекс се присъедини към приятелите си Маркъс Андерсън и Хедър Дорак за известно време, на открито, близо до дома си в Монтесито. Тя носеше шапка и слънчеви очила и беше вързала якето си около кръста.

Принц Хари беше в Обединеното кралство в събота за коронацията на баща си крал Чарлз без Меган, която остана в Калифорния с двете им деца. Двойката се премести в родния щат на Меган, след като се оттегли от кралските си длъжности през 2020 г.

Бъкингамският дворец обяви през април, че 38-годишният Хари ще присъства на церемонията по коронясването, докато Меган няма. Причината беше рожденият ден на сина им. Че тя се е разхождала става ясно от публикация в "People", но няма видим знак за извинението, че няма да лети до Великобритания - например снимки на Арчи и неговия празник. 

Принц Хари излетя часове след церемонията по коронясването в Уестминстърското абатство в събота, кацайки в Лос Анджелис същата вечер, за да се прибере у дома.

Херцогът на Съсекс изглежда не е общувал с баща си крал Чарлз и брат си принц Уилям по време на службата. Принц Хари влезе в Уестминстърското абатство, разговаряйки с братовчедите си, принцеса Беатрис и принцеса Юджини, и съпрузите им, и седна на третия ред.

Крал Чарлз Трети и принц Уилям влязоха след Хари. След службата Чарлз и Уилям участваха в коронационната процесия обратно към Бъкингамския дворец, докато Хари напусна събитието сам в кола. Принц Хари не беше поканен на балкона в Бъкингамския дворец, последвал церемонията.

"Ще бъде скромно парти у дома", казал източник за тържеството на Арчи пред "People". "Те имат приятели за компания, разчитат и на майката на Меган, Дория. Меган определено ще има подкрепа този уикенд. 

Арчи и принцеса Лилибет са толкова сладки заедно. Арчи обича Лили. Той е толкова сладко момче. Когато тя не е наоколо, пита "Къде е Лили?", добавил източникът.