Стотици почитатели и приятели на Михаела Филева присъстваха на концерта-представяне на втория й самостоятелен албум "Нова страница" в Sofia Live Club. Публиката не позволи на любимата си поп дива да слезе от сцената близо два часа. Заедно с музикантите Краси Тодоров, Васил Вутев и Васил Крумов, Михаела представи селекция от песни от новия албум и някои от най-големите й хитове.

На събитието не липсваха и специални гости, които Михаела канеше на сцената за общи изпълнения. Първи към нея се присъдени Искрата, с който изпяха хита "Танцувам само за теб". Певицата издаде, че в новия албум има още една обща песен с Искрата. С рапъра Николай Николов - EXC изпълниха "Счупен град", която също е включена в компактдиска. Последва  "Ако ти дам всичко" със специални гости Pavell & Venci Venc'. Популярното хип-хоп дуо, Martz и Михаела създават песента за техния първи албум "Се та"а брат", но тя намира място и в новия албум на Михаела. Впечатляващи за публиката бяха изпълненията на едноименната песен "Нова страница", на която певицата е автор на текста и музиката, както и версията на песента "Шоколад" на група Остава.

През цялата вечер харизматичната Михаела Филева споделяше от сцената музиката, емоциите и благодарностите си към публиката и всички, които са допринесли за сбъдването на "Нова страница" - продуцентите й от Монте Мюзик, всички автори, изпълнителни и участници в създаването му.

След концертната част Михаела дълго раздаваше автографи на феновете, които първи се бяха сдобили с албума. "Нова страница" съдържа 18 песни, сред които и специална акустична бонус част, а музикален продуцент на изданието е Веселин Ценов - Algoriddim. В кутийката на компактдиска е включена книжка с текстовете на всички песни, както и красив плакат на Михаела Филева.  

Албумът "Нова страница" ще е наличен в музикалните магазини в най-кратки срокове, а ако сте нетърпеливи, може да го поръчате от официалната страница на продуцента Монте Мюзик или да го изтеглите от iTunes.