17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като е простила изневерите, кому е нужно да му развява гащите пред цяла България в ефир, ако не на самата нея за отмъщение или пък да се засрами и да не и изневерява вече. Не е красиво да унижаваш мъжа си, който е обществено известен в телевизионен ефир. Това са лични неща, които засягат тях двамата и евентуално втората, грозно е . Не , че е красиво той да и изневерява , далеч съм от тази мисъл но в момента темата е тя.

Само две ли?!? Горкото момиче. Наивна душа!

В тая къща кракът ми няма да стъпи. Аз мразя интригите. Клюкарите. Ако бях там щях да накарам всички да се дистанцират от мен. Те щяха да си шушукат лъжи за мене и другите да се връзват. И после да ми се хилят смеят. И направо се ядосвам това поведение ме изкарва извън нерви. И ще стана изрод и ще ги избия всичките там. И ще им кажа че нищо не знаят за мен. Мразя изродите те са изроди не аз. Аз искам да съм културно момче там да съм джентълмен. А те искат да ме направят на луд. Е аре сега ми кажете кой е луд разбира се че те са диваците.

Кармата иде за тях :). Всеки ще си плати за туй дето е правил осъзнато.

Аз като чета има един такъв дето всички немогат да го понасят че им казва всичко в очите, ама не им пука как между себе си се клюкарят и одумват този дето не е в момента там ама после пак казващия в очите всичко им е виновен за лицемерието.. А Мира от край време си е лицемерка и нагаждачка и за това си стои в обществената че няма къде другаде да и дават пари за инфантилността и..Незнам кой и е казал че е нещо повече от една мрънкаща лицемерка която не смее да се покаже каква реално е

Нищо не е простила другарката Мира. Щом ходи да разправя как мъжът и бил изневерил таман на два пъти (поне тя за толкова знае), считай, че нищо не му е простила. Рядко изкуствена жена! Пози и превземки 98%!

Как така си позволява да му рови в телефона и да чете смс-ите му. Това е адски низко и долно поведение на проста и жалка жена. То, ако му няма доверие чий го крепи при него. Ноооо да се ровиш в телефона на когото и да било, е недопустимо , особено за Мира, с нейните претенции за доброта, възпитание, култура. Долно,.....много долно. Би ме било страх да заспивам до такаваа простакеса.

А е допустимо той да й кръшка. Ха-ха

Както виждаш му е простила, значи за нея е допустимо. След като ще прощава закакво й е да се ровичка в телефона му?

Напълно допустимо даже задължително когато имаш такова изкуствено флегматично лицемерно същество...

Мира ще ти изям и прасенцата и котето!

Не коментирам, защото не гледам нито едно от реалити предаванията по разни телевизии. Тук прочетох за някаква ''душичка''. Само като чуя от презрели жени ''душичко'', ''миличко'' и т.н. глупашки лиготии, става ми гадно и губя интерес.

Една-да, но две.....вече не само е показателно, но и за червен картон. Закакяо стои при него, щото има кинти, и трета и четвърта ще прости, даже и вкъщи да и доведе любовница пак ще търпи, защото няма достойнство и малките и очички, скрити в големи торбички, красноречиво издават скъперничеството и лакомията за пари и да е до известен. Жалко за хитрата сврака.....вътре е с двата крака.

Прост народ слаба държава Колев е на 22 години 96 набор е

При такова лицемерно прикрито менкартилно изкуствено нагласено същество няма как да не изневерява който и да е мъж:(((

Да си призная , преди Вип Брадър не я харесвах много. Имах чувството, че е доста превзета, но сега я намирам наистина за хубава жена.

Тоя сигурно много го блъскат с пари, че да се прави че е привлечен от тази старица. Не само че е старичка, но и само като я погледнеш как е все едно БАБА ТИ... пакета в гащите се свива и се свива. А като се сетиш, колко дърти * вече са влизали в отвора ѝ... ОХХХХ, ГНУСССС

По-тъпо нещо не бях чел, Мира е истинска жена - красива, нежна, възпитана, известна... Всяко младо момче може да си мечтае за нея ! Старици са другите две мадами...

И ти ли клъвна нс въдицата й?

Едно ми е ясно, че и на тебе ти се иска, високото грозде е зелено и кисело! Мира си е жена от класа, нишо, че вече си е на години!

Като напишеш истината от кухнята и те трият Тя никога няма да се скрие истината

Това е доста гнусничко. Не че не се случват такива неща, а и старчоци с млади гаджета си е съвсем нормално. Разликата между двамата е доста големичка - 25 години. Наско е на 21, а не на 24 (не че има голямо значение). Мира си отива към баба отвсякъде. Беше хубавица, но и Бриджит Бардо беше такава. Хубостта е до време. Та, всеки да си знае мястото.

Ти особено трябва да си знаеш мястото

Явно д-р Енчев е искал някакво отмъщение , за да се получи този несполучлив ОПИТ В/У МИРА !

Странни са ми хората, които прощават изневери.

,.... удължават публичната си известност!

Какво толкова са ти странни: отплаща им се, за да прощават. Имат луксозен живот, осигурен от изневерителя, или не могат сами да се грижат за деца, болни роднини, нямат друг дом ми т.н. банални ежедневни причини. Изгодата или нуждата ги държи на мястото, където са.

Ама това не означава прошка, а принуда. Различно е.

Ами то си е принуда ама нза материални неща а приказките на тази са си от лицемерие и даже не разбира че още повече се излага.. При два брака да седне да приказва за изневери е доста нагло ама не и се оставя добрия материален живот дето и осигурява Торнев..Всичко е пари в тези среди а приказките им са да напомнят за себе си..

Лекарството за изневярата е да му сложиш рога.Може и с мен.

този Наско така мяка и има такъв диалект, че ..... отврат, не го гледам, но съм го слушал в интервюта, мани, мани!

Какво му има на диалекта,бе ШОПар?!?В нашият край така си говорим!Не сме дървени шопи!Вие щото не мекато:хлЕб,млЕко и т.н.Иначе съм съгласен с едно,че от това момче чеп за зала не става.

Отвратителен бе селяндур Варненски

Този диалект е отвратително грозен и говори за ниска култура, тъй като човек, който държи на себе си и желае да се развива в бъдеще, на всяка цена ще се опита да го превъзмогне. Има много варненци, които успешно са се справили с това и говорят нормално. Ще прибавя още, че мъж с точно този диалект звучи отблъскващо за жените, които са на ниво /жалко за Мария Илиева, иначе симпатична жена, която позволи да бъде използвана от селянчето. Мира Добрева влиза в категорията простакеса, вече застаряваща, с огромни претенции, но както се видя нула умствен багаж.

Какъв кокошкар трябва да си, та да гледаш такъв клюкарник, боза и простотия!

Този Наско е толкова краисив че не е за отмъщение, а за удоволствие

та Гала я представи - сега ще видите една красавица за един милион долара ли каза, лева ли - ще сбъркам. Беше истинска холивудска красавица, приличаща на Грейс Кели - кралицата на Монако.

Мира БЕШЕ много красива , истинска жена . Ама ,...БЕШЕ ! Без гримове , и мазила , химия от кофражи , в момента е преклано износена , с този НЕУСПЕШЕН РАЗСКРАСИТЕЛЕН ЦИКЪЛ ОТ ПРЕКАЛЕН СИЛИ-КОН ,Е КАТО КОН !

Попрекалила е - факт,доста ботокс си е набола, очите и са оритворени и има подпухнал вид, не разбрах защо и устни е правила - за съжаление се е поддала на бърз , лошо скалъпен тунинг. Не се орави всичко наведнъж. Тъжно ми стяня за нея ,не изглежда щастлива просто.

Мира става само за по бира.

Че коя ше му даде фитка на тоя селски цървул.

Оня Кулагин може да е всичко,но не е лицемер,като всички останали в къщата!пълни мижитурки!

Наско Колев - жиголото на застаряващия БГ хайлайф.

Човек никога не е късно да стане зарезил. Свършиха мъжете за Добрева, че намери къде да търси утеха. При това и тя не е много невинна. Един брак от него дъщеря Лора, не разбрах нито кой е първия й мъж, нито пък къде живее сега дъщеря й, втори мъж Торнев - лика прилика са си, интелигентни хубави хора, как я карат и дали са заедно незная, но не е мястото в това предаване да ставаш за смях на хората. При това те гледат и двете ти деца. На мен ми се струва че Добрева не е в ред с нервите, такова е излъчването й като цяло. Реве за щяло и не щяло и говори някак си бавно и провлечено, нищо чудно да пие успокоителни.

С мъж като Жоро е цяло чудо,че не е по-зле.

Не ми дава мира тази Мира!

Наско я харесва.С каква сила перна шапката на Кулагин.Трябваше да е наказан.А Мира се излага.Всеки остарява различно.В тяло е ок, я луце е променена, но вечно млади няма.

И е ОК в тялото?

Нито пълна, нито слаба, има ръце, крака, няма фрапиращи отклонения от пропорциите, е - не е топ модел, но си е съвсем ок жената!

Много драма и все зле изиграна!

Повече жени да се учат и гледат от нея ;)

научи си твойта

Само две?

уж силна жена, пък такава ревла. Видиш ли жена да се разплаче от думите ти, бегай далече, никоя уважаваща се жена не би се разциврила , ако разбере, че някой не я харесва, всичко това е да спечели съмишленици и някой, който да я съжали, тесногръда и не приема истините за себе си, но понеже е хитра, пази се от коментари и затова отива да тичка на пътеката да подсмърча и да чака някой да се смили над нея. Нейни думи бяха , че всички трябвало да са мъжкари, независимо от пола, а цивренето не е мъжкарско поведение, а признак на слабост и липса на себеуважение, вместо да се защити, ако не е съгласна, ясно и открито, тя тича и подсмърча в очакване на Годо. Не ми харесва, наистина е скрита лимонка и се пази от номинации.

Знаещата по-горе, понякога "цивренето", както се изразяваш, е признак на супер чувствителност. В такъв случай е по-добре да го изкараш навън с плач, отколкото да се зъбиш и крещиш, а вътрешно да се разкъсваш. Има и такива хора на този свят, но останаха малко. Болшинството жени са зли и без капка свян и морал, което пък ще рече безмозъчни същества. Предпочитам Мира пред Диома, Божана, Лора, Ева и подобни, които са лицемерни и войнствени.

понякога-да, но в повечето случаи - не, това е оръжието на хитрите и задкулисни жени, смяташ ли, че Мира, която е вряла и кипяла в интригантската телевизия не е развила слонска кожа срещу злословниците си, и мислиш ли, че някой и е фактор за рев, не за циврене, наивен си , мисли, по-добре жената да е честна и открита , отколкото да ти вади душата с памук за да постигне целите си*

и защо смяташ, че у Мира има морал, само защото плачка

Може да има проблеми с нервите,или хормонални. Не е нормално една жена да реве за щяло и нещяло. Ако си на 10 години може,но на 40 плюс не е. Чвствителен си когато си супер млад,после с годините хората загрубяват. Всички.

Каква е тази шапчица с която се е издокарал този "левент"?! Ще каже човек че е обрал някой женски манастир преди да се покаже пред камера.

Мисия бе човек, т не разбра ли до сега че е прислуга в мисията и носи тази шапка и не само той.

Кой не си губи времето да гледа помии така пита да си разясни написаното като реклама за нещо дето белким му се вдигне гледаемостта..

Не знам на колко години е тази Мира,но снощи не гримирана и подпухнала мязаше на 70 годишна бабичка,а рапарът на неин внук.Цялата свалка дори и да беше режисирана изглеждаше гнусна,

На 46г.

Че тя на 60+ прилича

Аз знам едно-мъжът си личи по жената до него, но и жената си личи дали е добре с мъжът до нея! Ако е доволна и спокойна,видът и не е на по-стара от възрастта и,а напротив!!! Мира беше една от най-красивите жени в БГ, но много рано се скапа,очевидно заради лични проблеми!

Явно знае за две. Мъжете, които са свикнали да изневеряват, го правят със съзнанието, че е човещинка, че всички други изневеряват и това им се струва съвсем естествено. Същото се отнася и за жените с тази разлика, че една жена може да "ощастливи" за кратко време наистина много мъже. Мира Добрева е хубава жена и хубаво е решила да прощава на неБлаговерния си, дано само да му е простила истински и да не реши в един момент да му го върне тъпкано, защото може да го направи, но тогава вече няма да бъде дама.

Какво означава изневяра в днешно време. Отдавна свърши времето на обсебването и на собственическото мислине. Не смятате ли че живота е твърде кратък за да пропускате хубавите моменти. Щом чоек се чувства добре в даден момент, защо пък да не го "консумира"?!! Стига с тези морални присъди !

Ще кажа само , че тези които слагат минуси, вероятно са само жени които под формата на "вярността", манипулират или се опитват да манипипулират своята половинка. Задайте си въпроса- Колко пъти сте "наказвали" с липса на интимност, човека до себе си, по една или дрега причина ? Не очаквам да си признаете, но се замислете !!!

Уважавам мнението ти и бих уважавала и личността ,която го следва само при положение ,че когато го е изложила така недвусмислено и ясно пред партньора си ПРЕДИ да предлага брак или ПРЕДИ ДА СЕ решава да се създадат дете. Защото всичко различно от това би било чиста измама . Непочтените не заслужават нито любов ,нито уважение. Е АКО всичко е изяснено предварително и двамата влизат във връзката без заблуди и са ок на брак с екстри е съвсем друго нещо.

Когато срещнеш ИСТИНСКАТА мисленето ти ще се промени, ти самия няма да имаш нужда от други жени, няма да ги виждаш вече по този начин, а ще бързаш да се прибереш при НЕЯ, защото там ще се чувстваш най-добре. Дано да я срещнеш, а дотогава ... в крайна сметка всеки си изживява живота както намери за най-добре.

Е затова стигнахме до тук в тази пълна отпусната свободия. Ако нямаш морал и страх от Бога, си загубен. Общество без добродетели е обречено да озчезне от лицето на света. Ако имаш друг човек в мислите и сърцето си, редно е да освободиш човека до теб да продължи живота си и той, а ти се радвай на новата връзка. Това не е безморално, но да създаваш семейство, деца и да правиш нещастен човека до теб с безразборни изневери, това е нечовешко и според мен не се прощава. По този начин накърнява достойнството ти, честта на семейството като цяло, независимо дали става въпрос за мъж или жена. Има си начини да продължиш с гордо вдигната глава и в двата случая. Прошката не върши работа, ако един път си сгрешил с изневяра, няма връщане назад, със сигурност ще продължиш докато не те изритат от дома.

Аз съм от старомодните. За мен ако има любовта е .юбов, не връзка, ако има любим - да е любим, а не партньор, ако сме заедно - да е брак и сватба, а не съжителство. По възможност - за цял живот. Тук вече както се получи Естествено с такова светоусещане изневярата е предателство, а никой не иска да го предават, дори най-разкрепостеният сексуално. Свидетел съм и как краткотрайни връзки, започнати точно да не се изпусне хубавия момент и да се вземе всичко от живота, накрая се превръщат в кошмар от претенции за любов и вярност до гроб, а оттам идват никому не нужни разводи, нещастни деца, наранени възрастни.

Изневярата в днешно време значи същото каквото е значила във всяко друго време, уважаеми. Означава предателство. Предателства могат да се прощават, защото се случват, но те не са хубаво нещо, напротив. Думата предателство е негативно натоварена и емпатичен човек, т.е. човек който не е психопат, знае че предателството наранява другите и по същество е престъпление срещу тях, пък и срещу себе си. Човекът се различава от животните по това, че притежава разумна душа, тест може да различава доброто и злото. Недей да се приравняваш с животните и да ми обясняваш, колко е хубаво да изневеряваш, не и на мен. Не е хубаво, нараняваш и партньора си и онези, с които му изневеряваш, защото те също имат някакви очаквания от теб, нараняваш децата си, родителите си, нараняваш родителите на партньора си, носиш болести в къщи (защото повярвай ми, не всички заразни болести са открити още, както и начинът на заразяване), накратко - съсипваш семейството си. И го съсипваш, защото партньорът ти усеща какво се случва, дори да не е сигурен. И не на последно място - рискуваш, ако имаш партньор с твоите разбирания - да ти го върне тъпкано, така че да те направи баджанак с всички близки и далечни приятели и роднини дори!

СЕМЕЙСТВОТО Е НЕЩО СВЕЩЕНО! ТАМ ОТНОШЕНИЯТА ТРЯБВА ДА СА НАЙ-ИСТИНСКИ,ЧЕСТНИ,ЗАДУШЕВНИ. НАЛИ СМЕ И ХРИСТИЯНИ,А ТОВА Е ЕДНА ОТ БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ. НАЛИ ТАМ ОТГЛЕЖДАМЕ ДЕЦАТА СИ!

Ако изневеряваш си боклу,к незавсимо какви разсъждения се опитваш да пробуташ тук. Който иска да хойка да не се обвързва с никого или да си намери "отворена връзка". Цялото това лицемерие и двойни стандарти са много гнусни.

Това , че имаш различно мнение от моето , не ти дава право да сипеш опредеения! Изневярата е лично усещане. Като не ти харесва просто си тръгваш. Верността не включва единственно сексуалния аспект. Само, че масово се поставя равенство между сексуалната вярност и човешкото усещане за обвързаност !

Най-интересното е че тези като теб, които разсъждават уж либерално така, ако разберат, че жена им прави същото сменят веднага плочата и следват обиди и физическо насилие ;)

До този който ми пише - Напроти, не мисля, че "сапуна" ще се изтрие от едно миене ! Отново твърдя, че най важносто е човека до теб да не се чувства изоставен. Другото е въпрос на обмяна да флуиди и усещане.

Поради голямата ''гледаемост'' на това нещо подложените медии срещу заплащане напоително ни уведомяват за него:(((((( Всички вътре са закъсали за пари и искат да се покажат като нещо дето им се иска ама няма как да стане. Лицемерието, простотията колкото и да ги криеш все някога ще ги покажеш а като чета мъжките клюкарки добре се развиват в тоя бардак..

Трябва много да си го закъсал-финансово и емоционално,за да се подложиш на тази излагация.Липса на внимание и обич от билзките ти могат да те доведат до такова положение или не си в мир със себе си,иначе не мога да си го обясня.Мира за съжаление е толкова ужасно подпухнала,състарена,съсипана,огорчена и запусната,че по-добре да се скрие веднага и да се подложи на лечение-духовно.

Мира е толкова превзета и дървена, че всичките тези приказки надали са излезли от нейната уста. Особено думата "левент" не мога да си представя, та тя има комплекс, че е от село, и с всички сили се старае никой да не забележи, пък ще говори така? Не, не хваща дикиш.

Каза го вчера в предаването - баш от нейната уста си излязоха. Освен ако не е по сценарий...

Никога не е късно да станеш за резил !

Те тъй или иначе са станали за резил с влизането си там и с реалния си живот така че това въобще не ги вълнува.. Според мен и с лай,а да ги обливат пак ще си траят а иначе говорят за достойство и принципи..

Ако се замислите над мисиите които им дават, ще разберете, че този ефект е търсен от психолозите на предаването. Тези хора са затворени от доста време и е лесно да се манипулират чувства и скандали. Просто психолозите си вършат добре работата и създават зрителски интерес, защото хората искат пикантерии. Така, че гледайте отвъд показваното.

Според мен психолозите са последната брънка в такива ''програми'' където се търси простащина не и човещина.. Освен това никой уважаващ се човек не би допуснал да го заливат с помия само и само да си гушне мангизите. Според мен извън показваното има едно още по голямо нищо от показваното..

Мира върви и спи , постоянно е със затворени очи , защо ли ?

МноО силикон и други химикали , ПОДПУХНАЛА Е , НЕ СПОЛУЧЛИВО РАЗКРАСЯВАНЕ .

Каква да е? Не е първа младост жената и за възрастта си е екстра, пък и не само! Аз я харесвам.

мира толкова ли си закъсала ,та отиде в това предаване?Никой не гледа вече нищо българско ,защото всичко е пошло.Даже и бг.филм ,защото освен мляскане и е.ане друго няма.А и сина на една крадла се вживява на режисьор.я.маринова актриса?Боже. защо ми е да гледам някави си бози"биг брадър"и "фермата "и .....всичко останало ,като ние живеем всеки ден в тази мръсотия и гадория. на живо.

Ева е права, каква скрита лмонка е тази женица, каза тя по адрес на Мира, права е....Мира нито веднъж не е направила нещо за другите, да чисти, да готви, само тренира и настройва другите с уж наивния си идиотизъм.

за да влезе под кожата на мъжете използва уличен жаргон, и техните думи излизат от голямата и уста,,,,и момчетата и вярват, а тя все се покрива и спасява от номинации, защото е хитра,

Както се видя,селянката смята, че чистенето и готвенето са под нивото на нейната височайша особа. Затова пък ни запозна с нуждата си от секс и че и тя душа носи, а това че децата и гледат явно не я притеснява. Като се има предвид, че обектът на сексуалните й щения е повече от отблъскващ и грозен, прилича на перверзия.

Той Кулагин ще ги оправи и двамата .

Мира е хубава жена. Има още хляб в нея.

''И най-простият мъж , е по-умен от най-умната жена''... Мира е заприличала на старица , с НЕУСПЕШНОТО СИ ПРЕОБРАЗЯВАНЕ ,СЪС СИЛИКОНИ И БОТОКСИ !.. Нищо чудно че Торнев Я Е ПОЗАРЯЗАЛ , не е бил съгласен за ОМАСКАРЯВАНЕТО И , НО ТЯ НЕ СЛУША !

Какво ще кажеш за Ричи?Пращи от мозък.

Много си прост

За съжаление , такава е действителността !

Сериозно ли? :) Пожелавам ти да имаш дъщеричка и да и кажеш как е по-проста от най-малко половината население на земята. В това число и от Джизъса /примерно/.