Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в себе си, достатъчна, за да създаде приятно объркване навсякъде, където се появят - дори в обикновена боулинг зала.

Такава е случката във "Вселена" - видеото към едноименния нов сингъл на 4Magic, който отбелязва официалната си видеопремиера днес.

"Вселена" е пореден хитов проект на момичешката банда, която спечели последния сезон на "Х Фактор". Песента е създадена от самите 4Magic и международен екип от автори по време на Sofia Songwriting Camp. Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии - българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината.

Снимка: Virginia Records

"Още, докато създавахме "Вселена" си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това, дори за миг, не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече, че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен.", споделят Елия, Валя, Елеонора и Никол.

Режисьор на видеото към "Вселена" е Павлин Иванов - Баш, а зад камерата е Андрей Андреев.