Тази събота от 20:00 ч. гост на Надя Павлова е Моника Пепеланова, която наскоро излезе от "Фермата". Тя е на 28 г. от Смолян. Моторите са нейна страст. Изпитва голямо удоволствие да ги кара, защото усеща свободата, а и оценява повече живота. Моника често сменя градовете, в които живее. Мечтае да срещне подходящия мъж. 

В студиото на "ЗаВръзки" Моника разкрива голяма част от личния си свят. Красивата брюнетка споделя, че участието й в предаването е било изключително полезно, за да се види отстрани, да може да се анализира и да се опознае още по-добре. Нещото, което със сигурност е разбрала, е, че е колеблива и трудно взема решения.  

Моника разказа за отношенията с партньорите в живота й, както и за тези със семейството й. Тя сподели пред Надя Павлова, че в миналото е имала доста нездравословна връзка с доминантен мъж, от когото е била зависима по всякакъв начин. Той е контролирал живота й и се е чувствала като в "златна клетка".

С времето и опита през годините Моника е разбрала, че търси мъж, който да поема отговорност, да е грижовен и да не й вменява вина. Младата дама вече не иска да бъде ничия сянка или притежание и търси любовта навсякъде.  

"В риалити е възможно да срещнеш любовта. А пък и в крайна сметка, всеки един човек иска да усети рая тук на земята, а ние бяхме в рая и беше добра предпоставка аз да срещна своята там", споделя Моника.

Какво друго разказа Моника за Петър и още интересни истории от личния й живот гледайте тази събота от 20:00 ч. в "ЗаВръзки" по WNESSTV. и във Facebook.