Две нови анимации ще радват хлапета и родители.

Първа по ред на излизане е "Семейство Адамс 2", която от 8 октомври ще бъде в кината. Историята се заплита така. Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях.

Снимка: Forum Film Bulgaria

За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството си, с които толкова се гордеят? Интересно е да разберем.

Режисьори на "Семейство Адамс 2" са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс.

Другата готина анимация, която много деца очакват с нетърпение е "Енканто", която ще бъде в кино салоните от 26 ноември. "Енканто" ще ни запознае с магическото семейство Мадригал и с единствения член на фамилията, лишен от специални дарби - Мирабел, които ще ни разкрият, че да си обикновен е най-необикновеното нещо.

Снимка:Forum Film Bulgaria

Новият трейлър на филма ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на вълшебната история, разкривайки невероятната визуална красота, тематичното разнообразие и необикновените герои на юбилейната, 60-та пълнометражна анимация на "Disney", която обещава на зрителите приказно пътешествие в стила на най-големите и обичани класики на студиото.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьорът и сценарист Джаред Буш споделя:

"Филмът е за това как хората, които са ни най-близки, особено членовете на семейството ни, не винаги виждат нашата истинска същност или не ни разбират напълно. И обратното, как по много причини не се разкриваме напълно пред хората, които обичаме. Нашата история показва как един член на голяма фамилия, който се чувства най-малко забелязван, се научава да вижда истински цялото си семейство, а, в крайна сметка, и себе си".

Снимка: Forum Film Bulgaria

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, Енканто ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Сюжет

Далеч във величествените планини на Колумбия има едно чудно и очарователно място, наречено Енканто. Магията на Енканто е благословила всички деца в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби. Всички деца, освен едно - 15-годишната Мирабел. Макар и лишена от специални способности, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота. И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьори на "Енканто" са Байрън Хауърд ("Зоотрополис", "Рапунцел и разбойникът") и Джаред Буш ("Зоотрополис", "Смелата Ваяна"), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Продуценти са Кларк Спенсър и Ивет Мерино, а автор на оригиналната музика е Лин-Мануел Миранда ("Хамилтън", "Смелата Ваяна").

Снимка: Forum Film Bulgaria