Марта Желязкова е поредната дама, която напусна "Ергенът". Тя беше гост в предаването "Тази събота и неделя" по bTV, за да сподели преживяванията си в найпопулярното риалити предаване в България.

Докато беше в предаването Марта сподели, че основната причина да се запише за участие в "Ергенът" е било желанието ѝ за промяна. Постигнала ли е? "Имах нужда да придобия увереност, да видя, че се справям", разкри тя. "Все още се търся, но съм в правилна посока."

Преди да стане една от участничките в "Ергенът", Марта има дълга връзка и с бившия ѝ съпруг имат дъщеря. "Моята дъщеря Криста много ме подкрепя, харесва ме и гледа всичко с мен", разкри тя. "В никакъв момент не се е чувствала зле от моето представяне."

Марта разкри, че когато е влязла в предаването сърцето ѝ не е било напълно свободно. Тя смята, че ще ѝ е необходимо повече време, за да преодолее раздялата със съпруга си. "Може би ако срещна някой, който наистина е моят човек, ще го усетя веднага и няма да имам нужда от много време, за да го преценя", каза тя. "Просто между мен и Виктор не се получи, това е."

Снимка: Официален профил в Instagram

Тя разказа повече за това какво е да бъдеш в къщата с останалите момичета, в битка за сърцето на един мъж. "Аз бях в една стая с Деница, тя страшно много ми помагаше и си споделяхме всичко", разказа Марта. "Аз малко забравях някакви неща. Тя е по-организирана."

Като цяло младата жена успя да остане настрана от големите битки, но не съвсем. "Искаше ми се да остана настрана, но няма как", каза тя. "Ако стоиш отстрани, ставаш пасивен. В крайна сметка наистина не исках да бъда срещу някой, но нямаше друг начин. Тези скандали бяха постоянни и не всичко се излъчва по телевизията."

Според нея след като Александра е в центъра на всеки скандал, няма начин вината да не е отчасти нейна. "В крайна сметка се надявам, че сега, като гледа и тя... Изглежда все едно ние я тормозим и тя е жертва, а не беше така", обясни Марта. "Сигурна съм, че ѝ е било трудно и на нея. Но тя е причината за това, никой не я е накарал да се държи по този начин."

Снимка: Официален профил в Instagram

Марта Желязкова сподели, че Александра не е единственото момиче, с което не поддържа връзка. С Ева също са прекратили контактите си, но с всички останали продължава да комуникира.