И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир "Ергенът" продължава в четвъртък и петък по bTV. Утре зрителите ще станат свидетели на поредната вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички момичета, с изключение на една, която ще трябва да остане сам самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

Снимка: bTV

Шестте претендентки ще бъдат разделени на три двойки, които ще приготвят съответно предястие, основно и десерт. Виктор от своя страна им е подготвил на момичетата изненада с появяването си, а те ще искат да съсипят старателно приготвяната храна цял ден, и да напуснат ресторанта дълбоко разочаровани. 

Снимка: bTV

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й. Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дългоочаквания от нея подарък. Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите предстои да стане ясно утре вечер.

Снимка: bTV

Вечерният коктейл и този път няма да премине без словесен сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. Вечерта ще завърши с обичайната Церемония на розата, след която поредна претендентка няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да се сбогува с него.

В петък Виктор ще "качи" момичетата на вълнуваща въртележка от емоции с игра на "спийд дейтинг". След нея дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години.

По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им.