Натъртени ребра, подути глезени, травмирани стъпала.

След месец в Dancing Stars участниците охкат от контузии и мускулна треска, но въпреки болежките не се отказват. През седмицата синоптичката Натали Трифонова и Димитър репетираха с обезболяващ гел.

"Натали има "дупка" на ребрата от мен", обясни професионалният танцьор, който не спестява сложни поддръжки на красивата си партньорка. Безкрайните тренировки са оставили следа и върху него - той е с пробита обувка и разпрана фланелка. "Като българска магистрала сме - навсякъде дупки", пошегува се Димитър.

Певицата Мила Роберт също страда от неразположения. Още на снимките за промото на Dancing Stars тя се преби по стръмни стълби, но се отърва само с натъртване, защото друга звезда в шоуто - д-р Неделя Щонова, побърза да й сложи лед на крака.

Снимка: bTV

Счупеният преди години глезен на Мила също се обажда от време на време. Сериозен дискомфорт преглътна и ерген №1 Виктор Стоянов. Стъпалото му се възпали, но въпреки болката той изпълни огнена салса с Михаела.

Снимка: bTV

В момента най-драматично е състоянието на Атанас Месечков, партньорът на д-р Щонова, който се контузи тежко докато усилено разучаваше шопско хоро в Dancing Stars. На последния лайф той танцува след няколко инжекции и превръзка на петата. Във вторник вечер обаче Месечков ще стъпи отново на паркета във вечер, вдъхновена от световни поп и рок хитове.

Снимка: bTV