В петък от 20 ч. по bTV отново е време за забавната и любопитна телевизионна игра "Аз обичам България"! В новия епизод в отбора на Камен Алипиев - Кедъра ще блесне слънчевата синоптичка с най-дългите крака - очарователната Натали Трифонова и любимият актьор Филип Аврамов - Фицата.

Срещу тях с пълни сили, чар и много знания за родината ще се изправи отборът на Сашо Кадиев, който ще е със специални членове - прелестната Елена Сергова, позната на зрителите от "Ергенът" 2, и известният с разностранните си таланти Папи Ханс. Кой отбор ще се окаже по-бърз, по-надъхан за победа и в крайна сметка с повече знания, свързани с България - любознателните зрителите от всички възрасти ще разберат в края на работната седмица.

Надпреварата в играта и този път ще е оспорвана и много забавна, а отборите ще разчитат не само на знания, бързина и доза късмет, но и ще приложат някои тънки тактики като "отвличане на вниманието на противника" и "подсказване на грешни отговори". Това съвсем логично ще нахъса играчите още повече за победа, а шегите им един към друг направо ще валят.

Кой с кого ще се хване на танц, кой от капитаните ще предложи да подари на другия част от точките си и защо един от тях ще получи специалната похвала: "Днес ти беше един истински Димитър Пенев - абсолютен стратег! Поздравявам те!" - ще стане ясно този петък в "Аз обичам България".

Снимка: bTV

Наградата и този път ще е свързана с "всичко българско и родно" - три порции ароматни и добре подправени кебапчета ще очакват победителите в края на епизода. Освен че ще научат много нови и любопитни факти за България, участниците и зрителите ще се срещнат и с още един истински достоен българин - загадката в играта "Героите сред нас". В нея през сезона ще бъдат представени различни, не толкова популярни, но ценни и достойни българи - с необикновени умения, постижения и награди, и житейски истории, които ще споделят.

Смартфоните и този петък ще са нужни на всички пред екраните, за да могат да сканират, по поканата на Алекс Сърчаджиева, специален QR код с въпрос и да сравнят знанията с тези на играчите. Страхотно настроение, музика на живо, много изненади и полезни знания обещават Алекс, Кедъра и Сашо в петък вечер от 20 ч. по bTV, а кой отбор ще победи, всичко ли ще бъде в ръцете на съдбата и кой буквално "ще превърти" колелото и ще го счупи - гледайте в новия епизод на "Аз обичам България".