В типично нейн стил, с пиперливи думи, Наталия Кобилкина разкри какви са най-честите проблеми в отношенията между жените и мъжете. Според нея, жените вече нямат такава голяма нужда от брак, особено ако имат дете, работа или успешен бизнес.

"Жената казва - за какво ми е мъж? Това е излишно главоболие, да го буташ, да го гушкаш, да го обслужваш... Бракът вече е по-нужен за мъжете, а не за жените", казва Кобилкина.

Пред водещата Надя Павлова тя сподели и в какви взаимоотношения е с бившите си мъже. Освен това разкри, че не изключва възможността да се събере с последния си съпруг.

Наталия Кобилкина е клиничен психолог, семеен терапевт и води обучения за личностно развитие. Учи дамите как да се развиват, да повдигат самочувствието си да пробуждат женската си енергия. В България я познаваме като може би най-популярната сексоложка. Самата тя разказа в студиото как е придобила тази популярност. Преди години специалисти я посъветвали да направи нещо различно и дръзко, да говори по теми, които не се обсъждат много. Тогава била млада и веднага прегърнала идеята, знаейки, че психологията може да я практикува и на по-късен етап от живота.

"Психологията е важно да върви заедно с маркетинга. Ти може да си супер психолог, но ако никой не те познава - безполезен си", споделя Кобилкина.

Снимка: Wness TV

Според нея проблемите на хората и преди, и сега са едни и същи - искат да имат близост и стабилна връзка с партньора. Тенденцията в отношенията обаче се променя. В Англия, където Кобилкина живее и работи от няколко години, хората вече не се стремят към брак, а искат свободни отношения. Моногамността вече не била "на мода". И ако преди хората са встъпвали в брак на около 20 години, то сега вече е по-скоро на около 30, 40, дори 50 г.

Какво още разказа Наталия Кобилкина гледайте тази събота от 20:00 ч. в "ЗаВръзки" по WNESSTV.

Снимка: Wness TV