Случвало ли ви се е да инвестирате прекалено много време и усилия, за да привлечете вниманието на желан партньор? Знаете ли защо опитите ви са били неуспешни? Наталия Кобилкина разкри какви може да са причините и как да намерим точния партньор.

В типично нейн стил, с пиперливи думи, атрактивната психоложка разказа и какви са най-честите проблеми в отношенията между жените и мъжете. Според нея, жените вече нямат такава голяма нужда от брак, особено ако имат дете, работа или успешен бизнес.

"Жената казва - за какво ми е мъж? Това е излишно главоболие, да го буташ, да го гушкаш, да го обслужваш... Бракът вече е по-нужен за мъжете, а не за жените", казва Кобилкина.

Пред водещата Надя Павлова тя сподели и в какви взаимоотношения е с бившите си мъже. Освен това разкри, че не изключва възможността да се събере с последния си съпруг.

Наталия Кобилкина е клиничен психолог, семеен терапевт и води обучения за личностно развитие. Учи дамите как да се развиват, да повдигат самочувствието си да пробуждат женската си енергия. В България я познаваме като може би най-популярната сексоложка. Самата тя разказа в студиото как е придобила тази популярност.