Наум Шопов-младши и приятелката му Теа Минкова са главните действащи лица в новото видео на Любо Киров към песента "Летим".

Вижте снимки на Теа и Наум >>

В клипа младата звезда и любимата му демонстрират интимност и сексапил с изваяните си тела в луксозно жилище. Наум и Теа показват колко нежни могат да бъдат един с друг, а половинката на Шопов показва стегнатата си фигура в черно и бяло бельо.

Наум и Теа са заедно от 6 години и неведнъж са споделяли, че се чувстват като родени един за друг. Познават се още от училище, но връзката им започва година след завършването на Наум, когато случайно се срещат в тунелчето на Софийския университет. "Без нея съм заникъде", призна Наум преди време. Двойката държи на здравословния начин на живот - тренират ежедневно и се хранят основно с домашно приготвена храна. Наум често споделя мотивиращи постове, с които иска да насърчи своите фенове и приятели да се погрижат за себе си. Той им показва, че всичко е въпрос на постоянство.

Шопов участва в сериала "Откраднат живот", в който се превъплъщава в ролята на младия д-р Тасев. Самият Наум също е дипломиран лекар, но актьорското му семейство го подкрепя и в изявите му на малкия екран.