След оспорвана танцова битка и много емоции, публиката определи Йоли Станчева за победител в квалификациите на Red Bull Dance Your Style България, като с нея на националния финал се класират Борислав Костадинов и Ян Василев. Тримата участника продължават напред към националния финал на 21-ви юни площад България, НДК, където ще се изправят срещу 13 от най-добрите танцьори и хореографи в България.

Тримата фаворити на публиката от квалификациите на 16.06 пред Народен театър "Иван Вазов" ще се борят за националната титла Red Bull Dance Your Style шампион на 21-ви юни, Площад България, НДК от 20:00ч. Сред поканените като Wild Card на финала са победителят от миналогодишното издание Климент Тодоров, Елена Коларова, Искра Даскалова, шампионът на България в първото издание на Red Bull Dance Your Style от 2019-та г. Симеон Йорданов и други известни хореографи от страната.

Йоли Станчева е победител в квалификациите на Red Bull Dance Your Style България

Снимка: Red Bull Dance Your Style България

Националният победител в третото издание на състезанието ще замине на 5- дневен танцов лагер в Мумбай, Индия, където на 7-ми ноември ще се състезава за световната титла срещу най-добрите танцьори от 54 други държави.

Red Bull Dance Your Style е уникален формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.

Red Bull Dance Your Style е не просто глобално танцово състезание - то възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и индивидуалност. Форматът на състезанието, в който публиката определя победителя, го прави уникално и ангажиращо преживяване както за танцьорите, така и за зрителите. Събитията Red Bull Dance Your Style се провеждат по целия свят, като кулминацията им е вълнуващият световен финал, на който най-добрите танцьори от всяка страна се състезават за титлата "Крал/ица на дансинга".

Снимка: Red Bull Dance Your Style България

Red Bull дава крила на хората и идеите. Като една от водещите световни компании за енергийни напитки, Red Bull се ангажира да предоставя положителни и вълнуващи преживявания чрез своите продукти, култура и отговорен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на талантливи хора и подкрепя техните мечти и амбиции. Открийте повече на www.redbull.com.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО