През 90-те години на миналия век Тони Бракстън беше звезда от световна величина, а почитателите ѝ бяха уверени, че тя ще достигне успеха на самата Уитни Хюстън. Всъщност това съвсем не се оказа далеч от истината, имайки предвид, че и двете са наградени с по 6 отличия "Грами". Изпълнителката на вечния хит "Un-Break My Heart" причини фурор още с дебютния си албум, който веднага зае първото място в класацията на "Billboard 200", като общия брой на продадените записи възлиза на 40 милиона. Тони имаше всичко - постижения, слава и пари...

Вижте снимки >>

Но историята ѝ претърпя редица обрати, причинявайки залез в кариерата ѝ. Комбинацията от здравословни и лични проблеми докараха на Бракстън до фалит. През годините тя 2 пъти обяви несъстоятелност (през 1998 г. и през 2010 г.), като за да оправи дълговете си, възлизащи на 50 млн., певицата и авторка на R&B текстове продаде правата на някои от песните си. Едва през 2013 г. тя обяви, че най-после е успяла да покрие задълженията си и ще започне живота си на чисто, след развода със съпруга си Кери Люис.

Embed from Getty Images

Според близките ѝ, обаче, има още една причина, която е докарала Тони до банкрут и тя е... шопинг манията ѝ. По думите им най-голямата ѝ слабост били роклите, които, подобно на ситуацията със Селин Дион и обувките, се превърнали в нейна фикс идея. Тя трудно можела да се въздържи от желанието непрестанно да запълва гардероба си, при това с изключително скъпи тоалети. Оказало се, че няма цена, която да я откаже от дадена дреха и тя често се обзавеждала с дрехи за по 200-300 хил. долара.

Embed from Getty Images

И макар да е била напълно обсебена от модата, факт е, че Бракстън неведнъж е правила грешни решения, касаещи облеклото ѝ. На определени събития тоалетите ѝ бяха, меко казано, абсурдни и като че ли с тях, тя се стремеше да покаже почти всичко...

Като роклята ѝ на церемонията по връчването на наградите "Грами" през 2001 г. Тогава тя стъпи на червения килим в прекалено разголена бяла рокля с презрамки около врата и дълбоко V-образно деколте, конкуриращо това на Джей Ло от 2000 г. на същата церемония. Страничните цепки на тоалета стигаха високо над талията ѝ, а единственото нещо, което свързваше двата им края, бе лъскава сребриста лента, широка не повече от 3 пръста. Ако целта ѝ е била да остане в историята, то със сигурност я постигна, но с не толкова положителен ефект.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Изпълнителката на "Spanish Guitar" със сигурност обича плътта ѝ да бъде на показ, доказвайки го с повечето си публични появи. Колкото повече от нея разкриват дрехите ѝ, очевидно толкова по-добре за нея. Отвори, разрези, деколтета, изрязани кройки и голи гърбове - запазени марки на R&B певицата, която, ако не накуп, то прибягва поне до едно от тях, на всяка своя изява. Но има и други критерии, които категоризират тоалетите ѝ като абсурдни.

Разгледайте едни от най-лошите ѝ тоалети в галерията ни.