Интересни сериали ще вълнуват публиката на bTV - от днес се завръща американският лекарски сериал "Добрият доктор" (The Good Doctor) с нов четвърти сезон. Още по-заплетени и нестандартни случаи очакват д-р Шон Мърфи и колегите му в епизодите на медицинската драма, които ще се излъчват всяка делнична вечер от 23 ч.

Снимка: bTV

Още в пилотния епизод от новия сезон екипът ще се сблъска с първия случай на коронавирус в болница "Бонавентура". Веднага след четвъртия сезон на "Добрият доктор" bTV ще излъчи и най-новия пети, който приключи преди броени дни в САЩ. Шон Мърфи е блестящ хирург макар и аутист. За него няма случай, който да не може да разгадае именно благодарение на нестандартното си мислене. 

Снимка: bTV

От 12 юни тайните на висшето лондонско общество през 19 век ще започнат да излизат наяве с епизодите на минисериала "Белгравия", които ще вървят всяка неделя от 16 ч. Базирана на едноименния роман на Джулиан Фелоус от 2016 г. и от създателите на "Имението Даунтън", историческата драма разказва за издигането на семейство Тренчард в лондонското обществото и тайните, които заплашват да преобърнат вековни порядки. Историята започва на бала на херцогинята на Ричмънд в нощта на 15 срещу 16 юни 1815 г. Сред гостите са Джеймс и Ан Тренчард, които забогатяват неочаквано и заживяват сред висшето общество, след като малката им дъщеря София привлича вниманието на Едмънд Белазис - син и наследник на едно от най-богатите и видни семейства във Великобритания.

Снимка: bTV

А от 19 юни, всяка неделя от 14 ч., психолог и кучето му ще спасяват животи в най-гледания германски сериал за последните няколко години "Необичаен лекар" (Käthe und ich). В центъра на историята са психологът Пол и кучето му Кете, които поемат трудни случаи и спасяват животи всекидневно. Тандемът помага на пациентите да се изправят на крака след тежки заболявания и инциденти. Мотото на психолога е никога да не се отказва както в работата си, така и в личния си живот. В личен план Пол е силно сломен след като съпругата му Ерина остава във вегетативно състояние в продължение на месеци след инцидент. Заедно с приятелите си - ветеринарите Джул и Аарон и идеалистичната сестра Хилдегард, Пол се надява да стане чудо и жена му да отвори очи. Най-близкият приятел на Пол - Джул, пък се забърква с най-добрата приятелка на Ерина - Натали, след нощен запой.