Преди броени часове Ники Илиев сподели първия трейлър на "Завръщане" в официалната си Фейсбук страница. Почитателите на режисьора вече споделят кадрите от лентата, която ще се завърти на големите екрани у нас на 18 октомври т.г., и пожелават успех на продукцията.

"Трейлърът е тук. Ако ви кефи не се притеснявайте да го шервате, ако не...бъдете деликатни. Благодаря всички замесени!", написа той.

Орлин Павлов, Ники Илиев, Сашо Кадиев и Бойко Кръстанов

Снимка: Официална страница във Facebook

"Историята разказва за група приятели, които се прибират в родния си Пловдив и решавайки да помогнат на един от тях, преоткриват много неща в самите себе си. Има няколко любовни истории, но и абсурдно-комични ситуации. С този проект искам да се върна към първите си филми, в които има сериозна тема, но на моменти тя бива поднесена по забавен начин. По този начин зрителят се въвлича емоционално, но същевременно се забавлява, както често се случва в живота", сподели Илиев наскоро пред Life.dir.bg.

Ники работи усилено по "Завръщане", като иска това да бъде най-вдъхновяващият филм, който е правил досега. Обещава на зрителите още повече позитивност и приятни емоции, които ще се разгръщат на фона на красивия град под тепетата.

Освен зад камера, Ники ще бъде и пред обектива, влизайки в една от главните роли. В лентата ще видим още Орлин Павлов, Александър Кадиев, Башар Рахал, Диляна Попова, Бойко Кръстанов и др.

Кадър от снимачната площадка на „Завръщане“

Снимка: Официална страница във Facebook

Идеята за "Завръщане" идва след снимките на "Нокаут", когато Ники и Башар обсъждат, че искат да работят по съвместен проект. Тогава двамата прекарват една нощ във вилата на Рахал, разположена в село Лесичарка. Цяла нощ внимателно обмислят сюжетната линия и накрая си стискат ръцете, след което Илиев се захваща със сценария.