Камил Васкес, адвокатката на Джони Деп в делото срещу Амбър Хърд, което се води в съда във Феърфакс, Вирджиния, попадна под прожекторите като новата тръпка на актьора, съобщава "Daily Mirror". Твърди се, че имат таен романс. От снимките в залата се вижда, че не пропускат случай да се докоснат, прегърнат, уж като екип, на но някои кадри се вижда, че те примира от щастие докато го прегръща. 

Снимка: Скрийншот "Daily Mirror"

Васкес отказа да коментира спекулациите, че тя излиза с клиента си, когато напусна съда във вторник.

Дeн след като подложи на кръстосан разпит бившата съпруга на актьора Амбър Хърд, репортерите разпитаха Васкес за слуховете в интернет, че тя и г-н Деп са започнали романтична връзка. "Хората искат да знаят, излизате ли с Джони Деп?", се чува как я питат във видео, получено от TMZ.

Нито г-н Деп, нито г-жа Васкес са признали за подобно нещо, а източници, близки до звездата, твърдят, че слуховете са неоснователни.

Вътрешен човек коментира, че целият юридически екип се е сближил с Деп - отношенията им се превръщат от просто професионални в приятелски, и Васкес не се среща с холивудския актьор.

Васкес намира Деп за забавен, но не е свободна, а се среща с британец, който работи в сферата на недвижимите имоти. Завършила е право в Университета на Южна Калифорния.

Снимка: Скрийншот "Daily Mirror"

Междувременно сестрата на Амбър Хърд заяви в съда в сряда, че е била свидетелка как Джони Деп заплашва едно от кучетата на бившата си съпруга по време на спор.

34-годишната Уитни Хенрикес даваше показания на живо в съда на окръг Феърфакс във Вирджиния, когато каза, че 58-годишният актьор от "Карибски пирати" веднъж е провисил домашния любимец през прозореца на колата, и че е бил пиян по време на пътуването.

"Замръзнах. Уплаших се, защото знаех колко е пиян и кучето беше много малко", заяви тя.

След това спомня как актьорът вкарал животното обратно в превозното средство и се смеел.

Познат на Деп и Хърд, Тилет Райт заявил под клетва, че на сватбата им Джони бил казал: "Женени сме — сега мога да я ударя в лицето и никой не може да направи нищо по въпроса". Деп признавал на Тилет, че в началото на връзката им бил толкова влюбен в Амбър, че се чувствал луд.