Ново 20: Деп имал романс с адвокатката си Камил

Актьорът провесвал кучето на Амбър от колата много пиян, на сватбата им казал, че вече може свободно да я пошляпва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всяка камила, и трябва камил. Или просто, жената харесва, карибски домати. Вече, Хърд не ги, клати.

На снимките виждам една примряла от кеф фенка, доволна да се отърка в кумира си.

На първата снимка Джони дали се пази от фенката, че е сложена като илюкстрация към новината?

е кой не би се влюбил в Джони..:)

Да не значи, че я е плющял, такова?

Много интересно... За Джони Деп всеки може да коментира, а когато Дора публикуваха интервю с онази селска пръчка Биляна Петринска, коментарите не бяха разрешени. Тази дебеланка да не е специална?

Просто си плаща по 50 лв. на статия.

Тази е изключително нахална. Чувал съм от хора, които работят в Народния, че са вдигнали ръце от нея. А най-смешното е, че мисли, че може да пее.

Не знам, но на мен тази ми е много отблъскваща. Има лице на Баба Меца.

дори съдебните дела в САЩ са цирк :) Депп е пич и има право да живее както си иска. Само е добре да мисли с горната глава, но то при мъжете при определени обстоятелства си е мисия невъзможна :)

Така е. Жените нямат хормони. Нямат сексуален нагон.

Две напълно пткачени личности! И двамата се заслужават и няма какво да се съдят, че и двамата са пълни озвратени кукувици

Че те много фенки жени биха го прегърнали и бих е се подмокрили , ама видеата с нея в адансьорът с тези мъже (единият Онзи татуираният Момо ли как беше , другият един актьор ) Та за бога тази Амбър се изсира в леглото , за какво става въпрос .. миндил пълен

Една откачалка среща една златотърсача и накара гледаме втора част на "Войната на семейство Роуз"

Този ми беше един от култувите актьори преди делото,но явно дрогата му е докарала шизофрения.От друга страна тези жени ужким имат кариера и се справят добре,за чий им е да живеят с този изкукуригал пияница???

Амбър Търд бе разкрита, че е вземала кокаин, екстази, гъби и трева преди и по време на връзката си с Джони. Да не говорим че е харчила по 10 хил. на месец за вино след като се жени за него. Джони Деп поне беше открит за това и се реабилитира, докато Търда смърка неща и в съда.

Амбър Търд се дъни на всеки въпрос, адвокатите и са по-некадърни от 4 годишни деца с мозъчно увреждане. Единствения им ход е да пледират конфликт на интереси в екипа на Деп

И да добавя: "Актьорът провесвал кучето на Амбър от колата" Когато Майкъл Джексън провеси детето си от балкона го обсипвахте с хвалебствия, сега кучето било провесено от колата иведнага - CANCEL!

И аз да добавя, че Уитни показа толкова доказателства за провесването, колкото Търда паказа че е била бита. Явно двете могат три неща, да се дрогират, да пият и да говорят празни приказки.

Тя прегърна и колегата си и с него ли е имала връзка

то и про100киро има с гугЛена....Ама не го пишете...

Ех! И Джони Деп да си не е лесно! Какво значение има сега с коя си ляга?

миту активистките не могат да спят. Това е първата сериозна съдебна битка, в която явно се вижда използвачеството и сексисткото отношение към мъжете в съдебната зала. Първият сериозен пич, който не се огъна и се бори. е, ще го залеят с говна, това е ясно колкото за снимките, аз не виждам нищо еротично в тях.

Много важно

E и ?

Хората около Амбър Хърд пак са извадили лайнометите. Всеки може да си съчинява без доказателства. А г-жа Хърд защо един път не си извади медицинско вместо да се снима бита (лесно за гримиране)?

Тоя илие наркоман или дипсоманяк, или и двете.

всекъ мъж може да бъде изкаран така.

Жонката се оказа голям градинар, все гледа къде да посади дървото.

Пройдоха, пияница и женкар. Тия неща в мъжката душа вървят заедно. Те не са непременно пречка да си голяма работа, но могат да ти разсипят живота (и на другите около тебе).

Имал е роман, не романс. Аман от неграмотни журналисти!. На английски може и да звучи като "романс", но на български се казва роман. Имал е любовен роман с някоя си. Чалгата не прощава...

ти си прост има филм Истински романс има много такива заглавия, Сашо Романе бръкни в гугъл - даже има такава ДУМА Романс или още романтична любов е общ термин, който се отнася до опита да изразиш любовта с думи и дела. [1] Също така се отнася до чувството на вълнение, асоциирано с любовта.[2] Исторически терминът „романс“ (от латински на английски romance) не непременно е включвал любовни отношения, но по-скоро е виждан като артистичен (художествен) израз на нечии най-дълбоки желания, понякога любов. роман е художествено произведение, литература

Май ти си простият тук. Какво като има филм с някакво заглавие? Това не е нито доказателство , нито гаранция, че в вярно, защото този, който го е превел, е същият малограмотник като тебе. Хеле пък сега - всека кифла, поназнайваща език и имаща любоовник със 'студио" може да превежда и да разпръсква простотията и неграмотността си, Не знаете български, да не говорим какъв ви е английският дърварски.

Сигурен съм, че си фен на чалгата. То само с гугъл не става. Трябва малко и акъл. Дума "романс" има и в българския, но означава съвсем друго нещо, ама един чалгар откъде да знае какво означава.

Като отидите до магазина няма да ви е до Жони , но ще искате да пошляпнете някой зад вратъ ......

Ще изгори адвокатката май. Джони Чеп няма да прости да му се въртят така близо без да намаже.

Според мен, съдейки по снимката, косата на Джонито има нужда от смяна на маслото.

Показват в реално време репортажи от съдебната зала по делото на Джони Деп и непрекъснато коментират всякакви гупости по този повод?!? Явно това е най-важната новина за американския народ, а отскоро и забългарския,като колониална територия. Ето така се управляват масите както искаме, след като сме ги опростачили и обезобразовали до най-ниското ниво. А ние сме им петата колония, според Киро Тъпото, който вече е достигнал тяхното изискуемо интелектуално ниво.

Аз в предна статия в коментар си го нарекох, новият сериал "Деп срещу Хърт" 15 сезон, сниман директно в съда. Не е препоръчително за лица под 18 години.

Има един милион други канала, които НЕ предават този кейс. Превключваш кеф ти спорт, цици, музика, филми, и т.н. за Руски новости също...

"Междувременно сестрата на Амбър Хърд заяви в съда в сряда, че е била свидетелка как Джони Деп заплашва едно от кучетата на бившата си съпруга по време на спор." ... моля?!? Опитвам се да си го представя, но не знам как ще стане! Заплашвал кучето?!? Какво му е казал - джафкай срещу нея, не срещу мен, или ще те пратя във виетнамския квартал!

Жонката си се бара за чепа. Има неколко милиарда в банката и си ебе колкото му е кеф.

Фалшива новина :)

И аз бих имал...

Според мен е имал романс с адвоката си....

после, ходѝ доказвай, че нямаш сестра... Проблемът на съвременната комуникация и средства за масова дезинформация е, че всеки може да тиражира всякакви лъжи безпрепятствено...

Е само за бой и е …

Пълни жълти глупости. За който следи делото е очевидно, че Амбър и бандата и са използвали Деп и накрая са решили да се оттърват от него и да му вземат парите и имотите.

Браво Жони. Добър милф. Ори на дълбоко.