Най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава в последните дни на делничната седмица от 21:00 ч. по bTV. В четвъртък вечер (31 март) зрителите ще станат свидетели на поредната индивидуална среща на Виктор с една от дамите, претендентки за неговото сърце.

В имението ще настъпи смут, след като поканата за романтичен пикник на брега на морето е за участничка, която вече е имала индивидуална среща с първия "ерген" на България.

Виктор за първи път ще се осмели да засвидетелства чувствата си със скъп подарък за избраницата си, а това неминуемо ще разрази същинска буря в тихия залив на имението. Обидите и нападките от страна на останалите участнички в шоуто ще станат причина дамата да поиска да си тръгне от имението, но дали ще го направи, или ще събере сили, за да отвърне на удара, предстои зрителите да разберат скоро.

Снимка: bTV

Вечерният коктейл ще бъде изпълнен с откровения, които ще оставят Виктор безмълвен, а една от претендентките дори ще се осмели да го обвини в "изневяра". Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от дамите ще трябва да се сбогува завинаги с предаването.

В петък вечер (01 април) се очертава поредната забавна групова среща. Виктор ще организира футболен двубой за момичетата на "Фетие Арена" - мястото, където легендите от един от топ отборите в света "Пари Сен Жермен" провеждат своите летни лагери. Те ще бъдат разделени на два отбора - "Реал Фетие" и "Динамо Гьокче", а победителките ще спечелят невероятен следобед с удивителна средиземноморска кухня в компанията на най-желания мъж от малкия екран.

Снимка: bTV

Зрителите ще станат свидетели и на първата извънредна ситуация в имението. Наум ще прекъсне сутрешната рутина на момичетата и ще им даде 15 минути, за да се подготвят за инфарктна среща с Виктор, след която още една от от тях ще трябва да напусне имението.

Не пропускайте "Ергенът" и тази седмица - в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!