Обвинение в изневяра, придружено с извънредна ситуация - тази седмица в "Ергенът"

Виктор за първи път ще се осмели да засвидетелства чувствата си със скъп подарък за една от участничките

Обратно в новината

Коментари - Обвинение в изневяра, придружено с извънредна ситуация - тази седмица в "Ергенът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не друго, този ахмак ще се отебе и ще начеше вагиналния сърбеж на курветините, за което им се плаща щедро от Балъшката ТВ…вместо идиотските лакърдии, щеше да е много по забавно да показват сексуалните оргии на жиголото и уруспийте

Перфектната вечер за Ергена е пазаруване с децата и жената в супермаркета.Да се блъска за олио ,да гони детето да не пълни количката с шоколадови изделия,после да готви по нощите и децата да заспят пред телевизара ,докато гледат филми за възрастни.Направо идилия панелка с търлък в Перник.

След като разгонения Ерген си пада по секс работнички ,които си показват дупките и жлезите по интернет и примира от подхвърлените му гащи ,няма какво да говориме повече.Много била сладка тая шаврантия с гащурляците според ергена.Да му имам критериите.Повечето от кандидатките ми приличат на проститутки и доста секс изхабени .

Може би им е свършила тоалетната хартия

Тези жени са на 20 и няколко а изглеждат поне на 40.

Бълвоч

Простоти, ама ако бяха седнали на брега да изчисляват двоен интеграл едва ли някой щеше да ги гледа. За съжаление в човешката природа е заложен стремежът да се сравняваме с другите. Има голяма вероятност да си докараш депресия, ако се сравняваш с по-умни и успели хора. Заради това в тези риалитита се избират такива "уникати", за да може средностатистическият зрител да си каже "гледай ги тия, колко са прости и тъпи" и как се излагат.

Думата жена в БГмай е мръсна дума, след като неграмотни журналисти използвТ под път и над път ,,дами,,.

Ама вие сериозно ли?!

ще повърна

Аз повърнах вече