"Страх ме е за живота ми, истински ме е страх, защото мисля, че тя е вещица". С тези думи психоложката от Кюстендил Христиана описа емоцията, която изпитва по отношение на юристката Силви.

Двете момичета влязоха в директен сблъсък по време на поредния коктейл в "Ергенът", като не спряха да се обвиняват една друга за това какви личности са.

Христиана "определи" Силви като "мърла", тъй като брюнетката не помагала в ежедневната къщна работа и чакала останалите момичета да й прислугват. Твърдение, което беше подкрепено от всички останали кандидатки за сърцето на Алек. От своя страна юристката даде да се разбере, че тя е много по-интелигентна от конкурентките си, определяйки поведението на Хриси като просташко.

"Изключително много ме дразни Силви, защото е мърла и защото е вещица до мозъка на костите си", заяви Христиана.

На свой ред Силви я обвини, че е настроила всички срещу нея. "Както знаете аз съм един интелигентен човек, който има висше образование и работи. Завършила съм право и съм юрист. Работя в среди, в които хората са изключително културни, начетени, интелигентни и внимателни един с друг. И изведнъж идвам в тази среда, където хората пият, пушат, псуват, държат се просташки. И ми е изключително неприятно да комуникирам с тези хора", заяви на свой ред Силви.

Христиана влезе в директен сблъсък със Силви

Снимка: Стопкадър