Зари Маструцо, Захаринка Борисова е олицетворение на съвременната Пепеляшка - родена в Белоградчик от 16-годишна майка, баща й бил на 18, оставят я в болница, а от там - в сиропиталище. Заради тъмния цвят на кожата си е търпяла тормоз и се научила да се справя с тъмната страна на живота. Докато не навършила 9 години и не се появили нейните ангели-хранители - италианска двойка от Ренде, Южна Италия, която я осиновява. Бащата е инженер, майката - университетски преподавател. Зари е била обсипана с любов и играчки, на които не знаела как да реагира в началото. Казва, че била пълничка, имала себе си за грозновата и я мислели за момче.

Днес 23-годишната чаровница, която живее в Калабрия триумфира: тя е сред финалистките на  конкурса "Мис Италия", който ще отсъди коя е най-голямата красавица на Ботуша през септември. Тя убеди многочленно жури в качествата си и споделя, че се чувства като принцеса, заради замъка Малвито, където се провела част от надпреварата, пише calabriareportage.it.

"Майка ми ме вдъхнови да искам да опозная света и поради тази причина направих много пътешествия. Ако трябва да избера едно от най-красивите места, бих казала, че е това, откъдето ме осиновиха и където животът ми се промени. Един ден бих искала да посетя Ню Йорк", казва тя. 

Зари Маструцо е весело и ексцентрично момиче, което зад усмивката си крие тъжно минало, свързано с тормоз заради цвета на кожата и произхода й, които обаче я карат да израства и да съзрява: "Научих, че разнообразието ни прави уникални, също и защото, ако всички бяхме еднакви, светът щеше да е много скучен", пишат италианските медии за нея. 

За нея повече разказват в youtube канала "В Италия с Катерина". Зари учи в университет, работи в дискотека и иска да стане екскурзовод.