Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели моменти и любопитни факти за родината обещава новият епизод на "Аз обичам България" - утре вечер от 20 ч. по bTV. В "епизода на изненадите" отборите непрестанно ще се догонват един друг - играчите ще се сърдят, ще се изненадват, ще танцуват и ще се забавляват от сърце, докато в същото време и те, заедно със зрителите, ще научават нови и интересни факти за България.

И двата отбора ще са изключително нахъсани и няма да се предават нито за миг по пътя към победата в опита си да спечелят най-българската награда в предаването досега - един чувал български картофи. А кой отбор ще си тръгне с него - този на Кедъра, зад който застават две прекрасни дами - водещата на "Dancing Stars" Алекс Раева и писателката Цветелина Цветкова, или пък отбора на Кадиев в състав - актьорът Ники Станоев и рапърът Павел Николов - Pavell, ще стане ясно след броени часове.

С отлични познания по география ще блесне певицата Алекс Раева, а дарбата й да рисува ще остави далеч зад себе си конкурентния "художник" от другия отбор. Кедъра ще прояви набитото си око и ще разкрие "скрито оръжие" в отбора на Сашо Кадиев в лицето на Ники Станоев, а в какво ще бъде "обвинен" той, зрителите ще разберат утре вечер по bTV. Капитан Кадиев, от своя страна, ще отвърне на "атаката" с куп шеги и нападки, а защо ще направи специално обръщение към майка си в знак на почит и уважение, ще стане ясно в новия епизод на "Аз обичам България".

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

При всеки обрат в резултата на играта битката между отборите ще става все по-оспорвана, но и по-весела и разгорещена, а емоциите в студиото ще достигнат своя връх. Екзотични коктейли ще изненадат участниците в най-неочаквания момент, а музикалните загадки под съпровод на прекрасния бенд на предаването ще приканват участниците да "излязат на дансинга". И въпреки че Кедъра често се шегува със себе си, че абсолютно отговаря на прякора си, то в петък вечер зрителите ще го видят в нова светлина и в не една и две танцувално-музикални импровизации.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Кой отбор ще има "късмета" да изкара "- 20" точки от колелото на съдбата и ще обърне ли това за пореден път резултата, а и изхода от играта - гледайте в "Аз обичам България" в петък от 20:00 ч. по bTV.

Източник: bTV Media Group