13-годишното очакване приключи! На 16 декември най-накрая ще се завърнем на Пандора с грандиозния кино спектакъл "Аватар: Природата на водата" - продължението на мегахита на Джеймс Камерън "Аватар", който през 2009 година завинаги промени света на киното и се превърна в най-касовия филм на всички времена.

Нетърпението отново да се потопим в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи кино светове, създавани някога, е огромно, но от днес, 25 ноември, стартира предварителната продажба на билети и най-големите фенове вече могат да гарантират мястото си сред първите, които ще изживеят новото поразяващо приключение на Джейк и Нейтири на големия екран.

Новият трейлър на "Аватар: Природата на водата" разкрива невероятните измерения на фантастични епос на Камерън и дава заявка за кино приключение, което отново ще предефинира представите ни. 

Повече от десет години след събитията в "Аватар" Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на"ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите - "Аватар: Природата на водата" е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Снимка: Forum Film Bulgaria