Първата нощ го чуваш. Втората нощ го виждаш. На третата те открива...

На 23 октомври е премиерата на "Кухия човек", съобщиха от "Форум филм". Лентата е създадена по едноименната популярна серия от комикси на Кълън Бън и Ванеса Р. Дел Рей за Boom! Studios., пише БТА.

"Кухия човек" е страховит свръхестествен трилър, решен в най-добрите традиции на жанра, но в същото време смело излиза от калъпа на до болка познатите ни формули и клишета, посочва критиката.

След като тийнейджъри от американския Среден Запад изчезват мистериозно, местните хора приписват деянието на Кухия човек - страховито същество от популярна градска легенда. Във случая е въвлечен бившият полицай Джеймс Ласомбра (Джеймс Бадж Дейл), който все още не е преодолял травмата от трагичната смърт на съпругата и сина си. Докато се опитва да намери някакъв смисъл и връзка в отделните истории, той се натъква на тайна група, която се опитва да призове ужасяващо мистично създание. Много скоро животът на Джеймс попада в смъртна опасност, а истината за Кухия човек заплашва да разруши разума му.

Сценарист и режисьор е Дейвид Прайър (AM1200), а продуценти са Рос Ричи ("Два патлака") и Стивън Кристи (City Lights). В ролите, освен Джеймс Бадж Дейл ("Железният човек 3", "От другата страна") са Марин Айрланд, Стивън Рут, Рон Канада, Робърт Арамайо, Джоел Кортни и Саша Фролова.