Вторият епизод на трети сезон на любовното предаване "Ергенът" срещна зрителите и с втората половина кандидатки, дошли на острова на розата Родос, за да се борят за сърцето на Алек Младенов.

Оказа се, че нито почитателите на риалитито, нито самият ерген, са очаквали изненадите, които са подготвили от продукцията. Особено ефектни бяха появяванията на психоложката Ивелина, която влезе в имението яхнала кон, и Мими, която пристигна с булчински воал директно след моминско парти. Ангелските карти на юристката Силви пък предрекоха на Алек, че го очаква сватба.

Първите 13 момичета не останаха доволни от факта, че вкараха още жени и напрежението се покачи сериозно. Голяма част от новодошлите бяха по-големи на години от останалите кандидатки и това притесни 20-годишните девойки. По традиция жените се разделиха на групички, като основната тема, която предизвика "война" между отделните лагери, беше свързана с разликата във възрастта на момичетата и за това кои могат да участват в подобен тип предавания и за кои времето вече е отминало. 

В къщата се събраха 26 жени с интересни професии. Сред тях има пожарникарка, психоложка, софтуерен инженер и др.  Всички те ще се опитат да открият любовта в лицето на синеокия Алек. 

Вижте кадри от епизод втори на предаването >>

По време на коктейла той успя да остане насаме с Виктория, която му призна, че се е записала в "Ергенът" само заради красивите му сини очи и усмивка, и с Надежда, която прецени към момента да не му споделя, че има син. Заветната Розова роза - символ на незабравимо първо впечатление, отиде в ръцете на Маги. "Ти ми направи безумно истинско и красиво впечатление от момента, в който влезе. С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи с теб, в които да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб", бяха думите на Алек, поднасяйки специалната роза на дамата.

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Момичето, което обаче не получи роза е Гълъбина Лилова. Тя бе и първата напуснала къщата на любовта. "В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка", не скри разочарованието си тя, след като се сбогува с новия "ерген" на България.

Гълъбина Лилова, първата отпаднала дама

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

"Ергенът" продължава и следващата седмица с два нови вълнуващи епизода - в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV!