Жерар Пике излезе от режим инкогнито и се показа "официално" в Instagram с новата си възлюбена Клара Чия Марти, на селфи, в което той изглежда хлътнал до уши, а тя гледа гордо към камерата на телефона.

Кадърът гони 3 млн. харесвания, а повечето хора, които пишат под него, казват, че се отбиват само, за да четат коментарите. Последователите му остроумничат с изневярата на футболиста и раздялата с голямата колумбийска звезда Шакира, с която се запознаха покрай снимките на клип. Тя обаче е с 10 години по-възрастна и вероятно това в един момент на Пике е спряло да му допада.

 

"Животът на Шак е такава благословия без теб - клоун!", пише потребител. "Докога ли ще са заедно", "Хей това дъщеря ти ли е", са част от коментарите, а някаква жена споделя дълга рецепта за сладки от Аржентина. "Това, което тези двама души направиха не беше правилно: не беше честно, не беше лоялно и не беше зряло. Ще си платят", смятат други.

"И двамата ще свършите зле, защото има провидение. Две години сте пренебрегвали жена и деца, това ще се изплати един или друг ден. Насладете се на тези моменти от началото на една връзка, еднообразието рано или късно ще убие вашата двойка", коментират още хората. Също така отбелязват стила и класата на Шакира и нейните стилизирани къдрици, в контраст с "рошавата коса" на палавата студентка. 

"Когато когато токсичната приятелка те принуди да се снимаш и да я публикуваш", привиждат нарочена акция други. 

Любовта на Шакира и Пике, продължила 10 години, през които станаха родители на момчетата Саша, на 7 години, и Милан - на 10, завърши по грозен начин, с прелюбодеяние от негова страна със студентката. Той се криеше 7 месеца след официалната раздяла, но явно откакто певицата разказа за болката си в две песни, е решил "да отвърне на удара". Тя сложи и кукла вещица на балкона си да гледа към дома на майка му, която живее от другата страна на улицата. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gerard Piqué (@3gerardpique)

"Съжалявам, скъпи, трябваше да те изгоня преди време/Вълчица като мен не е за новобранци/Вълчица като мен не е за момчета като теб", изпя тя, правейки връзка със своя хит от 2009 г. "She Wolf", издаден малко преди двамата да се срещнат през 2010 г. "Аз съм твърде добра за теб и затова си с някой точно като теб", пее Шакира в "BZRP Music Session #53".

Тя споменава още, че това я прави по-силна и че: "Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще изникне бъдещето ни и ни правят по-човечни, така че дори когато страдаме да продължим да обичаме"