Пике отвърна на удара: Представи новата си любима в Instagram

Кадърът гони 3 млн. харесвания, но повечето хора са на страната на наранената Шакира

Обратно в новината

Коментари - Пике отвърна на удара: Представи новата си любима в Instagram | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съпругът ми ме е изоставил през последните месеци и отказва да се върне, защото е държан от жена, която току-що е срещнал, така че страдах и беше адска битка, но съм решена да го направя по всякакъв начин , за да се уверя, че съпругът ми и аз ще се съберем отново, както бяхме преди, след това влязох онлайн и видях толкова много хубави неща за този Dr.Pellar, който е заклинание. Така че трябваше да се свържа с него и да му обясня проблема си. Само за 48 часа, както обеща, съпругът ми се прибра и поведението му се върна към мъжа, за когото се омъжих. Не мога да благодаря на Dr.Pellar за това, което направи за мен. Свържете се с него, ако имате подобни проблеми. имейл Имейл: drpellar@gmail.com

Пике изгкежда пълен глупак с калпак хахаха и 2 пръста чело, чак не заслужава да се коментира. Първо Шакира фана последния влак с него, който познава латиноси знае що за стока са, та биде използван тогава, млад тъпанар. Каталанците обаче са по-големи. овна и от латиносите, вещицата на терасата на индианката е точно на място. Тази Клара (дето миенте, добре казано от Шак. в песента) го вижда тъпчото и айде пак на въртележката, аз съм скромно влюбчиво моме, дето иска само любов (без милиони хахахха). Следват 2 сценария: бързи нови деца, докато тъпчото е в несвяст или внезапно му отминава опиянението (на 35 вече е друго) и адеу офсо.

Шакира ама и тя писва. Пък и дърта. Във времена на еманципация, на това как жени хей- така напускат мъжете си и им вземат всичко с блгословията на съдилища и общество прозовавам всички меже: вземайте си млади ако можете и си живейте живота. По- голяма наслада от млада жена няма и по- гадно от мрънкаща застряваща. Била майка на децата му- големо чудо. Децата ще са добре, ако майката не почне с мърсотиите. Ама почват майкамим. Всички почват

Не знам, да си зарежеш двете деца, без значение колко е злобна жена ти - си е трудно решение. При любовницата явно му е по-добре, пък и има все още пари. Като посвършат парите и остарееш - тогава става интересно...

Братле, тия имат пари за по 10 живота...кога ще свършат? :) Само да си сложи фанелката на БарЦилона и да мине през ноу камп с някаква кауза и е събрал 1-2 милиона :)

Тая ли е къде оди по къщите на хората и краде зимнина?

Не си е работа с дърти женки. Веднъж неква 37 годишна лелка ми се натиска у едно заведение. Признавам, не беше грозна ма си беше лелка просто. Позволих и само да ми направи орална. После ми вика да сме се видели пак… бегай бе

Ми на твоята възраст и 25-годишните ми изглеждаха лелки. Наблегай над уроците и слушай мама и тате, и по-малко мисли за глупости.

Така става в пияно състояние. Днес правиш свирка на леля си, утре на мъж!

дъто бе тъпчооо??

Щото имала хемороиди…

Пике на нищо не е отвърнал - Неговите кошмари сега започват , но той е влюбен и още не може да го осъзнае !

По моя вкус , тази е в пъти по-хубава ( за характера не знам ) от Шакира , но това си е мое мнение ! Има нещо друго обаче което ме озадачава - Никоя хубавица , която си знае цената няма да вземе неверник с две деца , което ме навежда на мисълта че този ако е хлътнал значи вече е играчка в неуните ръце ( точно като мишка в лапите на котка ) , и затова и в статията са забелязали че гледа " гордо" в камерата на телафона ! Като мъж ще си призная , че на нас слабото ни място са хубавите и млади жени - И най-страшното е че те го знаят отлично !

За моя вкус и двете са средни по красота и посредствени по сексуална привлекателност, но много близки по ниво, при което естествено младото печели заради свежестта си. Колкото до другия казус, ако едно момиче се влюби е напълно разбираемо да има връзка със семеен мъж с деца. По принцип в такива ситуации мъжете винаги ги уверяват, че са пред развод. А и тя не е тръгнала да се омъжва за него. Но и да го направи, децата не пречат, защото се подразбира, че лицето има достатъчно възможности да издържа две семейства. Вече жена с деца е друго.

Привлекателна ти изглежда, защото сега е уверена в силата си и се чувства харесвана. Когато бъде зарязана, и тя ще е като препикано мушкато, всички ще й се смеят и ще ги е малко гнус

Тази е много грозна ама и той не е хубавец така че си пасват.

Ба,да ми падне...грозна ли. .

Именно. То и Шакира меко казано не блести с красота и ум. По некакъв начин известни или не, богати или не, хората като цяло си избират партньори на същото ниво по външност и интелект. И все пак е хванал манекенка ли, моделка ли. Търси пак нещо с име, защото е комплексиран. А и тя може би търси популярност покрай него. Ако тръгне по кафенетата и моловете ще намери в пъти по-яки пичета по Барселона, че и в градския транспорт. Имам предвид и като персонал, и като клиенти. Но напълно неизвестни.

Младото гадже винаги е по-вървежно

Е па че много ясно

ми то и за жените е същото Странна работа Само, че като правиш деца и го играеш влюбен - трябва да си на ясно и с последствията, а на мъжете им се ще само да им е "вървежно" Както си го направиш

Племе са женските.Да ева и племето ви

тротоар? Или сега пристъпващ по него? :) Споко и там е същото

истината е че не е хубава..Шакира е по хубава и даже има нещо нечистоплътно...

Хубавите писват

От жени не разбираш

Изглежда миличка и добра. Нека не съдим, не знаем какво е било във връзката му с Шакира. Отстрани изглежда едно, но само те си знаят как се чувстват. А и бившата май си е отмъстителна и злобничка.

Такива злобарки и отмъстилки ги усещам още на 5 минута и веднага ги разкарвам

бе то има 1 древна професия - достъпна и до днес - за ВСИЧКИ които не искат да "усещат" и "да мислят" Ама безплатното блазни нали ;)

Пикето по-добре да подпише едно извънсъдебно споразумение с новата дупара, че както нахално е излапала сладкото на Шакира, така ще му издуха и на него сума парички.

Младото си е младо, старото не става и пари да има.

Пике иска зряла жена - доказателството е, че изобщо се е занимавал с Шакира. Всъщност Шакира има характер на млада и шашава - а това с годините плаши мъжете и ги кара да бягат от такива. И всъщност, същественото е, че новата прилича на уравновесена и преждевременно помъдряла. Едва ли е литнал заради самото агнешко.

по-скоро, това че е 10 години по-дърта, висока 157 и и има дирник като кобила го е отказало.

Хаха в тоя форум е пълно с феминистки и стари чанти. Милички вземете си котка или куче, никой мъж няма да ви върже

поне във футбола да му вървеше. той жените сменя само.

Баце той се отказа бе. А преди това ако не му вървеше нямаше да го търпят толкова години в барселона.

Не се е отказал. Ще рита за Андора.

Незнам колко е млада ма е мазна бяла и разпусната новата мома .И не го казвам щото съм дърта на 26 съм .Просто от млада до млада и от Стара до Стара има голяма разлика .

Къде па видя, че е мазна и разпусната?

Има снимки в цял ръст в нета: разпусната с широка талия, а косата ѝ се вижда от снимката, че е тотал щета. Шакира е много по-поддържана и лъскава.

Струва ми се проявяваш неприкрита женска завист. Много си е хубаво девойчето, доста повече от симпатично. А ти тук на думи обяснявай ни колко си хубава, ние се правим че ти вярваме.

Явно е гледала някакви други снимки, едва ли е просто завист. А приврекателното на девойката е, че не е чак много хубава, а обикновена, нормална. Това й е чара.

Май завиждаш наистина. Девойката е на 23 години е много красива. В лице е 100 пъти по-хубава от Шакито. Относно талията - съобщиха вече, че е бременна, така че не се напъвай излишно.

Не са съобщили, че е бременна. Щеше да е новина номер ЕДНО!

ти цръна циганка ли си? Ама и вие сте мазни

Лелеее ма за какви лелки говориме жената си р млада жена .Любовницата едва ли я е хванал защото е на 22,може да му подхожда повече на характера,може вс да си е отишло във връзката с Шакира.За какви бабички говорите на жени на по 35 год .простотия българска ,щото пък мъжете не остарявате и не заприличвате на похабени смръдливи мърморковци Гнусен манталитет балкански.19 годишни хванали ,боже боже ,още деца неадекватни

Какви 35 ма? Шакира е на 50.

На 45 е или някъде там... Пак не е стара. На 35 е била като се е хаванала с Пике Според мен, последния проблем им е възрастта...

па хем са го хванали на калъп да изневерява, хем някакси се чувствува онеправдан. И на ударите отвръща. Покрий се и се опитай да запазиш връзка с децата си, сулю, щото Шакира всякакви дела може срещу теб да спечели след като ти си виновен за раздялата.

Той няма полезен ход, каквото и да направи все ще е гаднярът. Мислил е, чудил се е и решил поне да не се крие като мишка, а да посрещне ударите открито :)

на Пикето. И аз имах жена където правех всичко за нея. В един момент като надхвърли 35 почна да прави номера, опита се да ми вземе детето и ми вдигна кръвното за много време. Сега се занимавам само с млади, не се привързвам и аз подмладях. Дъртите лелички са наказия. Биите им шутовете на вашите застаряващи скочубри и не се страхувйте да сте сами- винги идва нещо по- добро

Само на мене ли ми излиза - снимка Пике, снимка Пике и най-отдолу Бербатов?

А то било таргетирана реклама.

Не, че нещо, ама таз новата прилича досущ на старата по типаж. Тоест въобще не е нова , дори не е ъпгрейдтната, а е просто поизтупана от прахта на годинките..

Испанките ми приличат на циганки.

Те са си. Там арабелите са ги ашладисвали 700 години, все пак.

Хубавите неща струват много пари. Хубавите жени също. Такива глупости за любов са за безпарични наивници.

Не разбрах кой измежду Пике и Шакира е безпаричен?

Новата мадама, определено е с дължини по-назад в социалната стълбица:))))

Това че ти не може да хванеш хубава жена без да и платиш не го прави правило за всички, само говори лошо за теб

Малеее, аз да хвана моя Минчо, че е водил някаква никаквица вкъщи да ми яде от сладкото и да ми пърди в леглото. Ще го заколя като пиле.

И тук и по света фитболистите са най- големите селяни.

Селташко изказване.

Всеки мъж ще предпочете да бодне нещо свежо за вечеря. Въпросът е дали може да си го позволи? Това свежо гадже едва ли щеше да обърне голямо внимание на мъж с 10-12 години по-възрастен, ако той не е богат и известен.

Стига бе! Пикето е симпатяга.

Какво го каза, че е симпятяга все едно, че аз не съм?

Комплексар си и ти личи.

Мразя те.

Тя и новата не е кой знае какво, но пък може да е кротка по характер. То ония дзвер кво беше.

Отишла в къщата на жената и ѝ излапала сладкото от ягоди, след като оправила мъжо ѝ.

Мазна и пореста кожа на муцуната ! каква ли е на задника ?

Шакира е дърта,не му дава секс ,той да не е прост да я търпи.

Предполагам, че е обратното. Няма мъж, който да може да чука толкова много, колкото по филмине и рекламите - съответно няма доволни жени. Така те стават свадливи, мъжът се смотава още повече и краят е предизвестен.

грозната лелка с вибратора

Богат мъж и богата жена държат партньора си в клетка ,аз обичам свобода и не съм алчен за пари . Не искам да съм затворник на някоя богата бабичка и да мине младостта затворен .

След толкова години като футболист на Баселона, сигурно и Пике има някой лев спестен.

Ха-ха-хааааа..сетил ли се е да спести някой лев в дск .

Пике остави бабата и взе младата тигрица,аз мойта я ритнах като стана на 30 години и взех 19 годишна студентка

Грозен чичка се прави на посмешище с млади девойки, до които изглежда двойно по-захабен :))

Ма тва като ги раздавАха у хоремага ли,чукундур?

Да изядвш сладкото на жената на любовника си за какво говори. За неконтролируема лакомия, глупост и несъобразителност или огромна наглост . Дано и се върне

Какво да кажем за брак между ритнитопко и чалга певачка? Защото Шакира си е точно чалга и стана известна точно с въртене на... ясно какво. Това е един от браковете, които трябва да разнообразяват и мотивират работническата класа през сивото им ежедневие. Да им обясняват нещо в стил: "виж как живеят хората", "и ти можеш същото", "истинският живот е някъде там" и т.н. Защото иначе системата ще спре да работи, ако бачкаторите са демотивирани и просто престане да им пука. Та какво толкова сте се зазорили, че един пренадут розов балон просто се е спукал? Може да се замислите всъщност дали изобщо е съществувал или някакви медии са ви накарали да мислите така?

Не съм бил във връзка с богата, известна и доста по-възрастна от мен жена, няма и да бъда. Но само мога да си представя какъв е бил живота с Шакира, от това което прави след раздялата си с Пике. Застаряваща лелка с готин пич в разцвета на силите си!!! На всичкото отгоре изключително гадно меркантилна, явно оценяваща хората единствено по материалното им състояние и известността и естествено тя на върха на пирамидата, а всички под нея. Хора, давате ли си сметка колко е ужастно да живееш с подобна жена? Ама честно!!!

Не си бил “във връзка с богата, известна и доста по-възрастна от мен жена, няма и да бъда…”, защото ти имаш връзки само с мъже.

Единственото, което е сигурно в случая е, че ти се разпозна в коментарите ми, с една единствена разлика, че не си богата. Просто застраряваща лелка, която никой не поглежда и целия й свят крив. Като ти прочетох коментара веднага се сетих за един случай от тийнейджърските ми години. Едно момиче много ме харесваше, бяхме съученици и по принцип бяхме аверчета, но просто не беше "моето" момиче, моя тип и по деликатен начин й го показах. После чух, че питала дали не съм бил гей!!! Ама защо всяка жена (момиче), като е била отхвърлена или като не й изнася, определя мъжа срещу нея за гей? Не съм гей, ама не съм длъжен да харесвам и ч*кам всяка жена! Още повече, гадни застаряващи лелки като теб.

ти Дари от тях ли си?

Аз съм - меко казано - застаряваща лелка, но съм съгласна с написаното от теб. Жалкото е, че тази колумбийска чалга-певачка няма достойнство за 5 ст., но въпреки това получава подкрепа от доста ъъъ фенове. Последните, предполагам, слуъшат само симфонии и никога не са и помисляли за изневяра. :)))))) Успех на новата двойка!

Сигурно е ,,ужасТТТТно,, също така да се живее с неграмотен, самовлюбен, парвеню, селски бек като тебе

При това неосъзнат гей!

Са съм на 25г и не мога да си представа да тръгна с неква 35 годишна лелка пък била тя и Шакира.

няма и да разбереш, че е на толкова. Като гледам какво пишеш, ти си се родил остарял.

,,животът на Шак е благословия без теб,, . Как ли пък не. Затова ли са тези песни , огради и вещици по балконите. Спокойна и доволна жена не прсви това. А тя е мръднала тотално

Таз Шакира орева света и всички недоразбрани и скучни лелки и симпатизират. Ама защо нищо не казва за това, което тя направи преди 12 години, когато заряза дългогодишния си партньор заради младока Пике? Значи тя известната милфка можеше да изневерява на партньора си с младока Пике, а той сега като кръшна с по-млада и целия всят занимава с драмите си. Пике поне тръгва с никому неизвестно, обикновено момиче, а Шакира хубаво се метна на набиращия популярност и слава Пике.

недо.бани лелки?!

Заряза сънародника си на чиито гръб се издигна-колумбийски продуцент на когото дължеше много пари,а и всичко в което той я превърна -обикновената брюнетка Исабел от Колумбия даваща всичко за да е на върха. Като и натриха носа-пак реве щот не е на върха.Не може така фа се експлоатират и стари и по -млади и всички мъже. .

А Пике е още тийн.

И какво от това, когато стойностите й са превъзходни?! Няма втора като нея!!!

май без да искаш улучи - повечето мъже от тийн влизат направо в критическа.

Пике много е наранил Шакира и това си личи. В крайна сметка, с какъвто и характер да е тя, не е мъжко и бащинско да изневеряваш толкова време на майката на децата си в собствения и дом. Тези деца ще го видят всичко това медиите. Напусни я и ходи си се ч*й с която си искаш.

С това изневяра бе. Ако е било с контрацептиви няма изневяра. А самата изневяра е остаряло, ненужно и глупаво възприятие.

Ти знаеш ли какво е ,, контрацептиви,, как и за какво се употребяват . Май не

Заласнал се Пике, прелъстила го момата, кръшнал, харесало му, отплеснал се... Разкрила га Шакира (че и пресата), спетнала му скандал, изгонила го... Ти знаиш коя съм аз, бе?! Къф си ти, че да си позволяваш НА МЕН да изневеряваш?!?! Пък той, баламурникът, през цялото време се надявал да си остане една малка мръсна тайна... И сега - ред сълзи, ред сополи, ред рими за вълчици, ферарита... Съответно, от другата страна, вижте па аз кво си имам - младо, готино, флюбено пиуенце... Да беше стиснала зъби Шаки, да каже ела си код мене бе, нашио, простено да ти е, сега щеше да е виноват и кротък, и послушен като ягне сукалче (само да не помислите, че го оправдавам тоя нерез!). Ама то тея с големото его голем го вадат..., ама мек...

За всички щеше да си правят тройка

Който иска, нека прибира некачествения си материал обратно, след като се е търкалял по улицата ( уличниците). Някои жени имат достойнство и оценка за себестойността си..това не е его!

Омръзна му на човека да спи с 10 години по-голяма от него. Всеки иска младо. А Шакира има и история, освен, че гони педесетака, разори бившия си, имаше съдебни дела за много милиони, които му дължи. Синът на президента на Колумбия, който я е спонсорирал и я е направил звезда. Така че тая хич не е стока.

Синът е на президента на Аржентина, а не на Колумбия, и не той я прави звезда и й дава таланта... Трябва да чуете най-ранните песни на Шакира, между които има и рок балади. Този стил повече отива на дивата й вълча природа. Проблемът й е, че стана много комерсиална. Парите си ги е направила благодарение на таланта си, а не на мъжете около нея.

Пике е симпатяга,милионер! Защо му трябва да слуша истериите на баба ти?!

Е да се приключва с глупостта наречена моногамия. Такава при животните няма и е противоестествена, още повече сега когато има контрацептиви не е необходима

Кое да се приключва бе? Някой да не те е задължил да си моногамен?

Що всички за изневяра ревът?

Аре сички се спрете да обвинявате само Пике. За да й изневери, значи има правопропорционална причина, на мегавселенския звезден статут на Шакирата. Няма да е само от “слабите ангели” на пике.

Толкова си приличат, че дори помислих че е Шакира.

Тури си очилата.

Шакира е толкова голяма отврат и ужасна (чалга-стилизирана) певица, че с тоя отвратен глас Пике я е изтърпял даже много! Тва момиче поне изглежда естествено. Жалко за децата, но по-добре така, отколкото двама нещастни, каращи се родители!

Шакира като си представи, че тва младо пиче е спало у къщата й. На семейното легло. Яла е сладкото с ягоди. Къпало е цици в семейното джакузи. Смучкало е на пике флейтата… как нема да я фане критическата от бяс.

то е на Антонио му ядоха сладкото и спаха в леглото, ама не пя песни

Кой дф е Антонио?

Е бившия на Шакира - аржентински адвокат, син на президента с който чекирата живя 10 години на негова издръжка в лукс, и който го заряза щото се закова с пикето в африката

Грозно казано, но е вярно. Колкото до пичето - я хвърли един поглед и си я представи каква е била преди да започне да имитира Шакира - обикновено цигане от махалата, няма я тази миловидност и красота, която има Шакира до ден днешен.

Шакира е невротичка! ОК! Гледах последните и няколко интервюта. Тая жена не е лесна ич! На пике му е дошло до пикето от нея. Вервай ми!

Антонио е доволен, на Шасито и спретнаха това което тя му врътна пради години, хак и е

Мен Пике ме кефи.Готин е.Но,не одобрявам постъпката му.На тази новата ще й лепнат етикет като на нашата Нило или Златка- разтури къща,спала в дома на Шакира и т.н.И нея ще я последва същата съдба.В жувота има кръговрат.

Щом през акъла ти могат да минат глупости от рода на "Аз съм ферари, оная е рено", напрай сметка за какъв характер става въпрос и какво му е коствало на Пике да я търпи толкова години.

Когато човек е уязвен и изоставен, често пъти пада ниско под влияние на емоциите. Но трябваше нейният имиджмейкър да я спре, за това им се плаща. Тя си загуби ореола на звезва пред публиката. Освен ако не е направила умишлено песента за по-голяма популярност, гледане и съответно пари. Нали беше нещо закъсала..?

Къв имиджмейкър, къв ореол, бе? Тая направи милиони от последната си песен… Дреме й на старата мида за ореола на звезда и некви такива идеализЪми…

Тя и Бионсе беше възпяла изневярата на Джей Зи.Те така си избиват емоциите.

Изобщо някога е била? Една колумбийска простотутка която сле години смукане и мушкане и свирене се беше добрала до продуцент от нарко картела да я бута. Ама там за това преди това или ти си бутнал много (тя е била бедна така че не е) или целия картел се е изредил да и го набута по няколко пъти