Втора жертва по време на концерт - само за седмица. 

Жена на около 70 години почина в болница след като падна на концерт на Роби Уилямс в Сидни миналия четвъртък, за което Life.dir.bg писа. 

Тя е падала през шест реда седалки по време на шоуто на Allianz Stadium и получила сериозни наранявания на главата, съобщава BBC.

Жената е откарана по спешност в близката болница, където е поставена в изкуствена кома. Медицинските органи потвърдиха във вторник, че тя е починала.

Британският певец не е коментирал трагедията, който се случи в първата вечер от австралийското му турне "XXV".

Инцидентът е станал след като шоуто е приключило, когато хиляди посетители са започнали да излизат, каза говорител на стадиона.

"Вместо да използва стълби, жената се опитала да премине през редовете за сядане. Тя загубила опора и паднала", каза говорителят според доклада на "Sydney Morning Herald".

Миналия петък 23-годишна зрителка почина на концерт на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, след като колабира в жегата. Ана Клара Беневидес Мачадо беше откарана по спешност в болница, където почина от сърдечен арест.

Семейството й каза, че ще търси отговори след твърдения, че организаторите на концерта са забранили на посетителите да носят вода на шоуто въпреки условията на горещината.

Суифт заяви, че е съкрушена от трагедията и написа в Instagram: "Тя беше толкова невероятно красива и твърде млада".

Видеоклипове в социалните медии също показаха как Суифт раздава бутилки с вода на феновете си по време на шоуто и нарежда на охраната да дава вода на феновете.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО