Любовта си има собствен сценарий и той е по-секси от всякога! Този януари режисьорът на Лесна, а? и По приятелски Уил Глук ни кани на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм Обичам да те мразя. Продукцията гарантира добро настроение и любовна история, която е почти толкова непредсказуема, колкото и забавна.

В остроумната комедия Обичам да те мразя виждаме номинираната два пъти за награда "Еми" Сидни Суини (“Еуфория“), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, пленявайки световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли, в ролята на Беа и Глен Пауъл, познат със запомнящото си участие в хитовия сериал “Scream queens“, както и ролите си в емблематични продукции като биографичната драма “Скрити числа“ и “Топ Гън: Маверик“ - дългоочакваното продължение на хитовия филм от 1986 г. Топ Гън, в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка.

Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед... докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. И правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация - решават да се престорят на двойка. Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи.  

Трейлърът на филма предлага поглед към шеметното и разведряващо пътешествие, което ни очаква. Видеото се откроява с характерния за режисьора стил и ни запознава не само с Беа и Бен, чиято екранна химия е направо опияняваща, но и с още куп харизматични герои, чиито остроумни закачки улавят чаровната им същност. Грабващата история, изпълнена с много смях и  непредвидими последици, определено превръща продукцията в най-новото и освежаващо допълнение към жанра на романтичната комедия.

Режисьор на Обичам да те мразя  е Уил Глук, който е и сценарист с Илана Уолперт. Продуценти са Уил Глук, Джо Рот и Джеф Киршенбаум. В главните роли са Сидни Суини и Глен Пауъл, а останалата част от звездния актьорски състав включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс.

Време е за шоу с Обичам да те мразя от 12 януари само в кината.