След изключително успешния дебютен сезон на първото кулинарно риалити у нас, сега предаването се завръща на малкия екран с нова порция съблазнително вкусни предложения. Главните действащи лица зад продукцията обявиха, че дават старт на кастинга, търсещ най-уникалната авторска рецепта, достойна за приза "Ястие на годината". За участие в епизодите могат да се запишат както професионални, така и любители готвачи, тъй като във втория сезон на шоуто акцент отново ще бъде не техният опит, а творенията им в кухнята.

Победителят ще спечели 10 000 лв., наред с уникалната възможност да реализира собствена поредица в ефира на Soul&Pepper TV.

Вижте снимки >>

Ако готвеното е твоето призвание или хоби, кандидатствай още сега. Ястията ще бъдат оценявани по конкретни критерии от звездното жури. До участие в състезанието ще стигнат само най-добрите от всички записали се.

Голямата награда в сезон 1 на формата грабна Александър Георгиев. Той впечатли не само зрителите и журито, но и своите съперници с възхитително ястие, приготвено изцяло с домашни продукти. Петимата кулинари, стигнали до финала, гласуваха един за друг, като техния вот единодушно обяви гозбата на Александър за най-добра. Така неговият шедьовър - пуешки стек с мармалад от червено вино, се класира на първо място.

Снимка: Soul&Pepper TV

В момента той води "Позабравеният вкус" по Soul&Pepper, където вдъхва нов живот на любими родни рецепти, които малко хора си спомнят днес.

Ако искаш да си на негово място и да прибавиш 10 000 лв. към личния си бюджет, покажи ни твоята уникална рецепта, като се запишеш за кастинг ТУК >>

Снимка: Soul&Pepper TV