Тази събота в "ЗаВръзки" по WNESS TV водещата Надя Павлова ще търси отговори на въпросите реално ли е виртуалното харесване и какви са рисковете при онлайн запознанствата. Истории от лични преживявания ще разкаже Олга Иржицка, която търси мечтания мъж в социалните мрежи. Олга е дошла в България преди около 7 години щастливо омъжена с дете. Но сега е разделена с тогавашния си мъж и е решила да използва различни онлайн канали с идеята да срещне новия мъж в живота си.

По темата Надя Павлова ще разговаря и с обичан водещ от ефира на WNESS TV - Емил Иванов, изследовател на човешкия потенциал. С него през призмата на личностното развитие, мотивация и духовни примери водещата ще търси истината за това коя реалност е по-реална в харесването помежду ни?

В епизода е отредено време и за съвети, които да ни помогнат в търсенето и намирането на партньор в живота. Ще бъдат засегнати по-специално онлайн запознанствата и рисковете, които крият те. Защо често си мислим, че онлайн "ни чака" изобилие от хора (кандидат-партньори), но се оказва, че в доста случаи не ни чакат за среща "на живо". За измамите, схемите и опасностите ще говорят специалисти от най-голямата българска платформа за запознанства.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота в 20 ч. по WNESS TV.

А веднага след "ЗаВръзки" - в 21 ч. гледайте и новия нетипичен видеокаст за развръзките в "Ергенът"!

Последвайте ни в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

YouTube