Театралната режисьорска Неда Соколовска е един от най-колоритните участници в настоящия сезон на кулинарното предаване MasterChef. Въпреки многото напрегнати ситуации, в които изпадаше тя в предаването и заплахите от почти ежеседмични елиминации, Неда успя да влезе в топ 10 на най-добрите хоби готвачи. Ето защо нейните успехи в кухнята на шоуто ще продължим да следим и тази есен по bTV.

В началото на лятото Неда постави първата си театрална постановка - "Златната рибка" след пандемията, а скоро я очаква и друго радостно събитие.

"Много неща се промениха след MasterChef. При мен станаха и още две много хубави събития. Едното е бебето, което очаквам да се роди през септември. Това е може би най-важното и щастливо нещо, което ми се случва. Другото е, че имахме една прекрасна премиера в началото на лятото", споделя Неда.

Снимка: bTV

Тя разбира, че очаква дете минути преди да започне поредната елиминация за нея в предаването. И от този момент осъзнава, че най-големият урок, който може да пренесе от театъра в MasterChef, е бързото бягство от страха. Ето защо Неда мечтае да направи театрално-кулинарен проект, в който зрителите да бъдат и действащи лица в едно истинско гурме приключение с реална храна и вълнуващ сюжет.