Със специално събитие и мини концерт младата певица представи новия си сингъл СЕО пред медии и приятели. Цялото й семейство се събра да я подкрепи в столична галерияя, която K.LINA избра за промоцията.

CEO е новият сингъл на изгряващата музикална звезда. Музиката и текстът традиционно са авторски и отново съдържа личен елемент. След The Movies, вдъхновена от влюбването /една от причините, заради които предпочете София пред Лондон,/ този път K.LINA избира друга важна за нея тема - самоувереността, граденето на самочувствие и вяра в собствените си възможности и решения. "Тази тема е важна не само за мен, но и за много момичета и млади жени, които искат сами да управляват живота си."

CEO или chief executive officer е човекът, начело на компанията, този който определя курса и избира пътя на развитие. Авторката споделя, че в песента й "СЕО е метафора за способността ни сами да управляваме живота си, да имаме смелостта и самочувствието да взимаме решения за себе си. Нещо, към което се стремя и ми се иска да постигна". СЕО-тата са определяни като "рокзвездите на компаниите", които управляват именно заради своята креативност, смелост и готовност за поемане на отговорност за своите избори.

Родена на 4 юли, K.LINA ще отпразнува рождения си ден между морския бряг с приятели и в София със семейството си. Предвидила е и време, което ше прекара само с любимия си, чиято самоличност все още отказва да разкрие публично.

На 5 юли изгряващата звезда на родната музикална сцена ще е вече в София за концерта си на ЕuroCamp, част от Sofia Summer Fest.