Хитовият сериал "Орвил" се завръща с нови епизоди на 27 февруари от 22:00 по FOX, за да ни пренесе в далечния 25 век, където науката е достигнала невъобразими висини, но злободневните проблеми на хората и извънземните не се различават особено от нашите в 21 век.

Във време, в което развлекателната индустрия бълва ново съдържание ежедневно, да създаваш телевизионни продукции, които ясно се отличават от останалите, определено е предизвикателство. Сет Макфарлън обаче е брилянтен в това.

Носител на награда "Еми", създател на култови телевизионни продукции като Family Guy и блокбъстъри като Ted и A Million Ways to Die in the West и бивш водещ на церемонията по връчването на наградите "Оскар", Сет несъмнено навлиза във все по-дълбоки води с всяка следваща своя продукция, като елегантно засяга "болни" за съвременното общество теми.

Именно със сериала "Орвил" забележителният хумор на Макфарлън отново излиза от границите на установените стереотипи и успява да смае всички почитатели на "драмеди" жанра... а и не само. Продукцията умело пречупва абсурдите на времето ни през призмата на фантастиката, с помощта на голяма доза тънък хумор и малко сарказъм.

Снимка: Fox

Историята се развива на изследователския космически кораб "Орвил" в далечното бъдеще - през 2417 година, когато висините на науката са надминали и най-смелите ни очаквания. Екипажът, съставен от хора и извънземни, се сблъсква едновременно с чудесата на Космоса и с личните си проблеми.

Снимка: Fox

Снимка: Fox

В края на първи сезон капитан Ед Мърсър (Сет Макфарлън) и командир Кели Грейсън (Ейдриан Палики) сложиха край на връзката си и сега отношенията им поемат в тотално друга посока, след като Кели съобщава, че се среща с друг. Всеки нов епизод от втори сезон на "Орвил" е пълен с изненадващи случки, непознати създания, приключения и извънземни любовни авантюри.

Снимка: Fox

"От втори сезон зрителите могат да очакват визуално подобрение, повече детайли около характерите на героите и техните взаимоотношения и едно шоу, което си е заслужавало чакането. Сега бюджетът е по-голям. Разбира се, имаме първокласни визуални ефекти и безупречен екип от гримьори. Всички инвестирани пари са на екрана. Мисля, че хората ще бъдат изумени от нивото на кинематографска работа," споделя създателят на сериала Сет Макфарлън по време на Comic Con San Diego.

Снимка: Fox

В продукцията на 20th Century Fox участват още звезди като Пени Джонсън Джералд, Скот Граймс, Питър Мейкън, Холстън Сейдж, Джей Лий, Марк Джаксън и Чад Ел Колман.