С красив, емоционален финал завърши вторият сезон на "Съни бийч". Героите от сериала направиха римейк на култовата последна сцена от "Оркестър без име", в която звучи песента "Оставаме" във вълнуващото изпълнение на Маргарита Хранова.

Снимка: bTV

В последния епизод на "Съни бийч" петимата неразделни приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова), Младен (Иво Аръков) и Жоро (Даниел Пеев-Дънди) се събират на скалистия, ветровит бряг, точно като в "Оркестър без име", след като са преминали през серия комични ситуации и изпитания.

Снимка: bTV

Вместо да се простят с морето и един с друг, те се прегръщат и решават да останат заедно, а над вълните се понася песента "Оставаме", с която завършва легендарната продукция от 80-те години с Велко Кънев, Павел Поппандов, Георги Мамалев, Катерина Евро, Мария Каварджикова и Филип Трифонов.

Снимка: bTV

Във втория сезон на "Съни бийч" героите преживяха куп премеждия, но нищо не успя да ги раздели. Дарина и Младен вдигнаха сватба, а Ивон и Гомес заровиха томахавките и намериха път един към друг. В сериала се появиха и много нови лица, сред които "съпрузите" Аня Пенчева и Влади Въргала.

Снимка: bTV