Още един член на семейство Хадид направи своя дебют като манекен. След Джиджи и Бела, които са сред най-актуалните и търсени модели в света, сестра им Алана, която е от първия брак на баща им, за първи път мина по котешката пътека.

Брюнетката се разходи по модния подиум по време на Седмицата на модата в Копенхаген, дефилирайки за марката "Saks Potts". Алана сподели с почитателите си кратки видеа от бекстейджа на фешън събитието и как самата тя се подготвя за появата си пред публиката.

"Незабравим спомен в Дания със Saks Potts. Моето първо дефиле! Благодаря на Барбара Потс и Катин Сакс. Какъв прекрасен начин да пристигна в Копенхаген, да открия дефилето на най-невероятната марка... в дъжда", написа Алана в профила си в Instagram.

Това обаче не беше единствената й модна изява. Само няколко дни по-късно тя се появи и на ревюто на "MUNTHE", като и този път не пропусна да благодари на дизайнерите, че са й се доверили. Разбира се, дебютът на Алана беше последван от поздравителни думи от сестра й Джиджи.

В края на юли Алана отбеляза своя 40-и рожден ден, на който събра цялото си семейство и организира тематично парти.