Новият сезон на "Шоуто на Николаос Цитиридис" току-що стартира, а изненадите в него от понеделник насам - не спират. Тематични вечери, много гости и неочаквани игри, забавни ситуации и много смях радват зрителите на bTV всяка делнична вечер от 22:30 ч. Така например, в първата Comedy сряда се появи чисто новата "много сериозна" рубрика - "Гъмоотвод", с главен герой в нея Бранимир Гъмов. Бранимир е нощен пазач на подземен паркинг, в пенсионна възраст, симпатичен, спретнат и отговорен. Той най-съвестно ще отговаря на зрителски въпроси всяка сряда, с характерно и неподправено чувство за хумор. В ролята на Бранимир Гъмов влиза известният актьор Станимир Гъмов, който се присъединява към шоуто този сезон.

Най-шантавите и запомнящи се смехове на едни от най-емблематичните театрални роли на актьора Деян Донков - бяха нагледно демонстрирани лично от него на живо снощи.

Снимка: bTV

Талантливият актьор сподели пред водещия, че скоро предстои издаването на биографичната му книга. Към Донков се присъедини и чаровната актриса от "Съни бийч" Боряна Братоева, която освен, че впечатли със "завиден варненски диалект" се оказа и "най-сериозна" в импровизационната игра тип stand-up комеди, в която се справи чудесно. Водещият Николаос Цитиридис, за когото стендъп комедията е напълно естествена среда, застана рамо до рамо с актьорите в тази забавна игра.

Снимка: bTV

Днес вечерта е посветена на Мрежата, а сред гостите в късното шоу на bTV ще бъдат новата водеща на "COOL...T" Натали Трифонова и певицата Рут Колева.